Makeover ideer til en Teenage drengs værelse

April 12

Makeover ideer til en Teenage drengs værelse

Som din søn flytter ind i ungdomsårene, kan han være klar til et soveværelse makeover, især hvis rummet stadig hints på barndommen. Drage fordel af hans motivation og større størrelse og få ham til at pitche på møbler bevæger sig når du ændrer sit værelse for at afspejle hans nuværende likes og stil.

Nye farveskema

Hvis din søns værelse er stadig sportslige yndlingsfigurer fra hans tidlige barndom eller hans seneste besættelse med farven orange, nu er det tid til at indarbejde en mere moden føler for værelse med en ny farve på væggene og hans seng. Blå er en naturlig farvetone at drengene elsker, men vær ikke bange for at prøve federe udseende, jæger grøn, brun eller rødbrune. Neutrale farver er et andet godt valg, som er en enkel sort og hvid design.

Studere plads

Give et område i din teenager rum specielt til hjemmearbejde og undersøgelse. En ny reception og et par hylder er alt hvad du behøver, og du kan male dem til at matche eller kontrast med rummets farve for yderligere appel. Få en voksen skrivebord sæt bestående af en blyantsholder, hæftemaskine og et brev bakke. Hvis skrivebordet har en skuffe, beregnet til filer, oprette, ham med delelinjer og mapper så han kan holde sit arbejde organiseret.

Plakater og meget mere

Lad din søn udvælge flere plakater til at hænge i hans værelse. I stedet for taping plakater på væggen, som kan have mindre-end-optimale resultater, vælge plakatbilleder, der vil give sit værelse en fornemme udseende samtidig visning af hans yndlings bands, sportsstjerner eller tilfældige kølighed. Oprette en kork bord i nærheden af hans skrivebord eller natbordet til at vise mindre souvenirs, som billet stubbe eller fotos.

Reoler

Bogreoler er et nyttigt supplement til en teenage-dreng soveværelse. Ikke alene kan han bruge dem til at gemme bøger, men trofæer, limited edition tegneserier eller modeller vil ser awesome. Du kan også slå de nederste hylder til praktisk opbevaring mens du stadig ser trendy og cool ved hjælp af stof kasser i dristige farver, såsom rød og sort, til at gemme sportsudstyr såsom klamper eller shin vagter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com