Makeover ideer til køje senge i et soveværelse

June 27

Køjesenge er nyttige for pladsbesparende formål, men dine design valg er begrænset. Uanset om du vil oprette en brugerdefineret design, eller du har et sæt køjesenge, som har set bedre dage, kan en makeover give dem nyt liv. Med nogle få enkle ændringer, kan du slå en standard køjeseng i en funktionel, smuk stk i møbel.

Lounge-område

Når et barn flytter ind i et andet rum, kan et sæt af køjesenge fylder mere end nødvendigt. I stedet for at udveksle dem for en enkelt seng, forvandle køjesenge til et loft og et loungeområde at gøre mest muligt ud af rummet. Fjern bunden bed, og omdanne rummet til en lounging område. Med et par stykker af møbler, kan du oprette et område, der fungerer med dit barns særlige interesser. Tilføje en kærlighed sæde, puder og en pin-up lampe til læsning. Alternativt kan du oprette en undersøgelse alkove ved at arrangere en reception, en stol, belysning og måske en lille reol i området. Hvis et meget lille barn bruger rummet, overveje hængende en gardinstang og gardiner over rummet. Dit barn kan bruge den som et legehus.

Lakering

Den nemmeste måde at give et sæt af køjesenge et nyt look er med en frakke af maling eller pletten. At sikre, at malingen bliver stick, sand overfladen før farvning eller male det. Stedet for at gå med en standard farve, vælge en fed, mættede skygge eller legering at forvandle køjesenge til en brugerdefineret kunstværk.

Opbevaring

Give den yderligere funktionalitet, køjesenge med opbevaring. Dette fungerer særligt godt i et rum med begrænset skab eller gulvplads. Tilføje skuffer under nederste køje seng for at opbevare legetøj eller off-season tøj. Alternativt købe plast placeringer på hjul til at sætte under bunden seng. For at give hvert barn en plads til bøger og andre personlige ejendele, udbudt høje hylder eller en høj reol ved siden af sengen. Lad barnet i den øverste køje bruge de øverste hylder, og har barnet i den nederste køje bruge de nederste hylder. Du kan være nødvendigt at forankre en reol på væggen til at holde det fra vælte. En anden mulighed er at sætte en hylde i slutningen af hver køje.

Gardiner

For at gøre hver køjeseng til en komfortabel oase for dine børn, tilføje gardiner. For en dramatisk udseende, hænge lange gardiner fra loftet på gulvet. Eller installere en bar på tværs i bunden af den øverste køje og loftet til at oprette to separate rum. Gardiner kan trækkes tilbage eller trak på tværs, afhængigt af dine børns behov. Stoffet vil tilføje farve og tekstur til rummet og fungere som et design erklæring. Hvis dine børn er tog-entusiaster, fortæl dem at deres senge er køjesenge i en sovevogn, og tilføje andre tog-tema elementer til rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com