Makeover ideer til stuen

September 6

Uanset om du vil omarrangere møblerne eller ændre det fra top til bund, synes giver din stue et makeover undertiden at være en akkord, der bør overlades til professionelle. Det er ikke rigtigt, som gør over din stue kan være en enkel proces, så længe du Husk at intet er permanent og kan altid fornyes, indtil det er perfekt for dig.

Maling

Male dine vægge. Bruge neutral, lys, varme og indbydende farver. Ikke alene vil de være let at matche med alle slags temaer, møbler og tilbehør, men den lyse maling vil gøre rummet synes større. Husk at male dit loft en lysere nuance end din vægfarve, hvilket vil gøre rummet synes endnu større og loftet ser højere.

Møbler

Brug møbler sparsomt, og tilføje slipcovers til eksisterende møbler at undgå at købe nogen nye elementer. Arranger møbler for at gøre rummet ser større. Opret små conversational områder ved at adskille sofa og kærlighed hjemsted og placere stole ved siden af dem. Vælg kun et par store stykker af multipurpose møbler, såsom en hutch og buffet, til opbevaring og til at vise tilbehør. Osmannerne, og bænke kan bruges som siddepladser, opbevaring og tabeller.

Vægkunst

Bruge vægudsmykning for at tilføje farve til dit værelse, gruppere lignende billeder eller malerier sammen. Forskellige størrelser af billeder og malerier at tilføje visuelle interesse for din stuevæggen. Flytte vægudsmykning fra andre værelser til din stue til at undgå at skulle købe ekstra vægkunst.

Vindue behandlinger

Ændre dit vindue behandlinger ved at udskifte gamle tiebacks med dem fra et andet rum og få en ny valance. Bruge kort gardiner, hvor gulv-længde gardiner var, og vice versa. Disse enkle ændringer kan ændre udseendet af dit vindue behandlinger, så du ikke behøver at købe nye gardiner.

Tilbehør

Omarrangere det tilbehør, du allerede har. Flyt fotos, du har på et bord til flydende hylder på din stue vægge. Tilføje stearinlys eller blomsterdekorationer til din mantel. Flytte lamper og andre former for belysning til at rumme dine nye møbler placering. Vise bøger vandret i stedet for lodret på din bogreoler at gøre plads til ekstra tilbehør såsom fotos, blæst glas og andre figurer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com