Making glas fliser

October 2

Hvad er glas fliser?

Glas fliser er stykker af glas skæres formet til en bred vifte af størrelser. Fabrikken fremstillede eller de kan være håndlavede. Glas fliser er rengøres med vand eller rengøringsmidler. Deres overflade er mere let gjort vand tætte og havnen ikke meldug eller skimmelsvamp. Glas flise er en fantastisk tilføjelse til badeværelser og køkkener og områder, hvor en ikke-allergifremkaldende overflade er vigtigt. Glas reflekterer lys og kan være meget lyse og intense farve. Dette giver en designer eller boligejer mulighed for at bruge farve i en meget moderne måde, at keramik ikke viderebringe.

Typer af glas fliser

Der er en række måder at gøre glas fliser men fire er fremherskende---smalti, sammenvokset, faldt og kastede. Smalti fliser er som regel små i størrelse og fremstillet af en pasta af silica, natrium eller kalium karbonat, metaller til stabilisering og nitrogenoxider for farve. Blandingen kastes ud flad, fyret og derefter hånd-cut. Sammenvoksede fliser, i vid udstrækning en fabrik produkt, er flade, klart glas, der er skåret i fliser og derefter fyret. Farve er føjet til toppen eller bunden for en gennemsigtig, men farve-tonet udseende. Faldt glas flise er en buet form opnås ved smeltning plade glas i en relief-type skimmelsvamp og fyring det ved lav temperatur. Når glasset køler tager sin buede form form. Cast fliser er lavet ved at udfylde en form med stykker af glas, som giver mulighed for nogle kunstneriske flare som valget af farver kan blandes for at skabe en multi lagdelte udseende. Glasset opvarmes derefter og stykker smelter sammen for at danne en flise.

Making glas fliser

Nye teknologier mulighed for glas fliser til at være lavet af genbrugsglas. Gør genvundne glas fliser bruger mindre energi og fliserne kan være fremstillet af gamle forruder, flasker og glas, skrot. Varme overførsel farvestoffer tilsættes i nogle tilfælde til bagsiden af et ark glas fliser til re-skabe billeder og kunst i en flise format. Håndlavede fliser er også ganske populært og genereret af en række mindre producenter på verdensplan. Fliser lavet på en mindre skala kan dannet og formet til at skabe en mosaik flise såvel som mere traditionelle figurer.

Ved hjælp af glas fliser

Installation af glas fliser virker lidt anderledes end installation af keramiske fliser. Dette er på grund af karakteren af glas versus ler materialer. Glas er stive hvor keramik er mindre så og derfor glas pauser lettere. Installationsprogrammet skal vide, hvordan at bore gennem glas til at rumme inventar og stikkontakter. Fliser kan fremstilles, enkeltvis eller i ark, som keramiske fliser, som giver mulighed for en hurtigere installation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com