Makita 6217D instruktioner

December 21

En Akku boremaskine er en af de mest grundlæggende værktøjer i en boligejer værktøjssæt, og Mikita modellen 6217D fylder kravet meget godt. Mikita 6217D idræt en passende 12-volt batteri med en tophastighed på 1300 rpm. Enheden er i stand til at bore i metal samt plast og træ. Selv om øvelsen har flere indstillinger, behøver du ikke at være en Svend woodworker at forstå, hvor boret arbejder.

Instruktioner

Skruetrækker drift

•Oplad batteriet, der er inkluderet med boret i den medfølgende batterioplader. Sæt batteriet i boret af justering tungen på batteriet med rillen i drill boliger og glidende batteriet på plads, indtil den klikker.

•Løsn boret chuck ved at holde krave med den ene hånd mens du tænder chuck mod uret. Installere en skruetrækker bit i chuck ved at placere skanken af bit i hullet i chuck, indtil det er fuldt indsat. Stramme chuck omkring smule ved at holde krave med den ene hånd og roterende chuck med uret.

•Depress låseknappen på action mode håndtaget ligger på toppen af boret og skubbe den til højre, udsætter tegning af en skrue, indtil håndtaget klikker på plads. Justere mængden af drejningsmoment ved at dreje justering af drejningsmoment ringen placeret lige under chuck til det ønskede niveau. Sørg for parameteren omvendt placeret lige over udløse er i den relevante position. Tryk knappen på højre side af boremaskine til at bore rotere i urets retning, og tryk på knappen til venstre side af analyser til gøre boret dreje mod uret. Indstil hastighed skift løftestang til den passende hastighed til jobbet.

•Sæt skruetrækkeren bit i skruen og langsomt trykkes på aftrækkeren indtil den drill kobling spark i udgivelse på aftrækkeren.

Boring Operation

•Løsn drill chuck beliggende i slutningen af øvelsen ved at holde krave med den ene hånd mens du tænder chuck mod uret. Installere en boret ind i chuck ved at placere skanken af bit i chuck, indtil det er fuldt indsat. Stramme drill chuck omkring smule ved at holde krave med den ene hånd mens roterende chuck med uret.

•Depress låseknappen på action mode håndtaget ligger på toppen af øvelsen. Skub handling mode håndtaget til venstre, udsætter tegning af et borehoved, indtil håndtaget klikker på plads. Sørg for at den reverse switch placeret lige over udløse er i den forreste position af deprimerende den reverse switch på højre side af boret. Indstille hastighed skift løftestang til "2" for høj hastighed.

•Sæt slutningen af boret lidt på arbejdsemnet. Hold øvelsen i en 90-graders vinkel til stykket og delvist trykkes på aftrækkeren, indtil bit begynder at bore et hul i arbejdsemnet. Trykkes på aftrækkeren fuldt ud for at fuldføre bore hullet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com