Makita 9.6V værktøjer

November 9

Makita 9.6V værktøjer

Makita er en af mange power tool producenter bruger ledningsfri teknologi drevet af lithium-ion-batterier. Du kan finde en masse af Makita el-værktøj, der anvendes, hvad der nu anses for at være lavere spænding, måling i ved 9.6 volt. Men hvis du tænker på at købe en ny værktøjskasse af batteridrevet håndværktøj, overveje højere spænding værktøjer, der har mere magt, vægt på 18 volt.

Batteri

Makita 9.6 volt elværktøj udnytte lithium-ion (Li-ion) batteri strømkilder samt nikkel-Cadmium (Ni-Cd). En af fordelene ved lithium som dirigent er dets letvægts og overlegen elektrokemiske potentiale. Lithium batterier giver den "største energitæthed for vægt," som er næsten dobbelt så stor som for traditionelle nikkel-cadmium-batterier. For at forlænge batteriets levetid, gemme alle batteripakker, efter du har ladet dem. Ellers kan gemme et afladet batteri forårsage det gradvist mister sin spænding.

Værktøjer

Flere værktøjer produceret af Makitafit 9.6 volt pod-batteri strømkilde. Værktøjer og kits omfatter genopladelige lommelygter, frem-og tilbagegående Save, Rundsave og Akku boremaskine drivere. Lommelygten kan levere belysning til op til to timers kontinuerlig belysning, og det har et svinghoved for vinklet belysning. Den bajonetsav vejer 3,1 pounds og kan skære træ og mild stål. Det har en hastighed på 2.700 SPM (slag per minut). Rundsaven vejer 4 pounds og udstyret med en 8-tommer klinge med justerbar skæring dybder på 90 og 45 grader, og det kan skære skrå vinkler op til 45 grader.

Akku boremaskine spænding overvejelser

CordlessDrillReview foreslår at bruge lavere spænding øvelser mellem 9.6 volt og 12 volt primært til boring af huller og køre skruer ind i tømmer, installation hus dekorationer og montering møbler og apparater. For almindelige hjem vedligeholdelse og byggeri, undersøge køber en højere spænding boremaskine. Men, Makitas Akku boremaskine er "en af de bedst sælgende øvelser på verdensplan," siger CordlessDrillReview. 9.6 volt power boremaskine også bærer en "fremragende" magt og hastighed rating fra J.D. Power & Associates.

Virkningen føreren

9.6 volt indvirkning driver byder op til 2.200 RPM (omdrejninger per minut) og op til 2.800 IPM (nedslag pr. minut) og udnytter en 1/4 tomme hex bit opbevaring ordning for hurtigt skiftende bit stykker. Den maksimale drejningsmoment rating for virkningen føreren foranstaltninger 608 tommer-pund og vejer 2,9 pounds. For mere høj - drevne arbejdspladser gør Makita en vifte af andre virkninger drivere spænder fra 7,2 volt til 18 volt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com