Mål af myggebalsam

March 16

Mål af myggebalsam

Kvindelige myg kræver blod til at udvikle og producere deres æg. De bruger deres mund dele eller Snabel til at suge blod. Efter et måltid frigiver de spyt ind i kroppen af værten. Folk bruger myggemidler i form af topiske cremer, aerosol-spray, elektroniske enheder, der frigiver skingre lyde, stearinlys, spoler og lanterner.

Forebygge allergiske reaktioner

Når et myggestik en person, sprøjter det sin spyt. Dette forårsager mindre allergiske reaktioner såsom hævelse og kløe. Hvis en person, der ridser området for meget, det kunne bløder og til sidst form skorper. Sådan et åbent sår kan føre til en sekundær infektion. Aktuel myggemidler, som en person, der gælder for hans hud kun beskytter ham mod myggestik og relaterede allergiske reaktioner og sygdomme.

Forhindre, at sygdommen overføres til mennesker

Når en myg feeds på blod af en person med en sygdom, kan det bære sygdommen og give det videre til den næste person hvis blod, det stinker. Ifølge University of Washington videregive myg sygdomme til mere end 700 millioner mennesker hvert år. I tropiske områder forårsager myg ofte malaria infektioner, fører til sygelighed og dødelighed. Ifølge Cochrane Library fandt Verdenssundhedsorganisationen WHO malaria at påvirke mere end 250 millioner mennesker og dræber mere end 1 million mennesker hvert år. Andre sygdomme de spredes omfatter encephalitis, gul feber, West Nile virus, Ross floden virus og Barmah skov Virus.

Forhindre, at sygdommen overføres til kæledyr

Myg bære de organismer, der forårsager hjerteorm hos hunde. Denne sygdom hæmmer hjertefunktion, fører til vægttab, ødem, svær hoste, åndenød, muskelsvækkelse, nedsat synsevne, hjertesvigt og død. Når en myg feeds på en inficeret hund, tager det nogle af de bittesmå organismer med blod. Mikroorganismer, som flytter fra fordøjelseskanalen af myg til maveregionen, derefter til mund dele hvor de vente med at blive deponeret på huden af mygs næste vært. Hvis de indtaster en hunde, de bor i hjertet og forårsage heartworm sygdom. En myggebalsam, der beskytter en bestemt område kunne reducere risikoen for en hund at blive smittet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com