Malathion ansøgning retninger

July 7

Mange gartnere foretrækker at bruge kun økologisk skadegørere forvaltningsteknikker. Men nogle gange er det nødvendigt at bringe det tunge artilleri til at slippe af med hård, glubende skadedyr. Kemiske pesticider varierer i deres toksicitet. Malathion er ofte en kemisk valg på grund af dens effektivitet og lav toksicitet over for mennesker. Men malathion kræver omhyggelig håndtering for at undgå at skade fisk og kæledyr. Følg anvisningerne på pakken malathion.

Instruktioner

Følg anvisningerne

•Brug beskyttende tøj og neopren handsker til at holde malathion i at komme i kontakt med huden. Bære handsker, lange bukser, lange ærmer, en hat og en maske, der passer over næse og mund. Malathion har lav toksicitet for mennesker men praktisere god sikkerhedsforanstaltninger hele tiden forhindrer bortfalder ved håndtering af farlige kemikalier.

•Læs retninger på objektbeholderen malathion og følge dem til punkt og prikke. Hvis enhver blanding er påkrævet, skal du bruge en engangs container, der ikke kan genanvendes uforvarende til opbevaring af fødevarer. Hæld malathion blandingen i haven sprøjten og fastgør sprøjte låget.

•Spray malathion på plant underlag hvor insektangreb er mærkbar. Også spray organisk materiale under de planter, der kan havnen skadedyr. Overvåge området for to eller tre dage og Gentag programmet malathion, hvis det kræves.

•Undgå at ryge, spise eller drikke, mens du bruger malathion. Når du er færdig, sprøjtning, vaske ydersiderne af neopren handsker med sæbe og vand før fjernelse. Fjerne noget tøj, der blev båret under programmet malathion og hvidvaske det hurtigst muligt. Vask huden med sæbe og vand, som måske har været eksponeret for malathion.

•Return en eventuel ubenyttet del af malathion til dets oprindelige beholder. Neopren handsker mens vask og skylning sprøjten. Bortskaf ikke af skyllevandets af dumping det ned et afløb eller ind i nærliggende vandområder. Placere det i en sealable beholder. Konsultere statslige og lokale retningslinjer for udpegede procedurer vedrørende bortskaffelse af ubrugte malathion og forurenet vask og skylle vand. Retningslinjerne varierer alt efter landestandarden.

Tips & advarsler

  • Malathion er effektiv mod forskellige biller, leaf tragte, bladlus og spider mider.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com