Male Ragging ideer

November 20

Male Ragging ideer

Du behøver ikke at nøjes med flad maling job, eller har du brug at ansætte en pebret ekspert at skabe faux finish ofte fundet i fine boliger. Med maling og et par gamle klude, kan du oprette tekstur for at sætte fut i ethvert rum. Ragging teknikker skabe et look af læder, marmor, vellum og pergament til dine vægge. Afhængigt af hvilke look du går efter, oftest malingen kræves er en lys base coat under en blanding af én del maling, en del untainted glasur og en del vand. Denne blanding er enten anvendes eller løftes af med en fugtig klud eller et ostelærred. Når du køber maling, tjekke producentens anvisninger for præcise blandinger.

Læder Faux Finish

Hvis du planlægger at gøre alle fire vægge, tillade mindst tre dage at afslutte. Farvepaletten for en læder finish kan spænder overalt fra lys eller dybe brune, blues, greens og endda en rig mahogni rød. På den første dag, dække væggene med en halvblank base coat. Lad det tørre grundigt. Når du begynder at glasur en væg, du har brug for til slut at væggen, eller der kan være mærkbar steder hvor du stoppet og startet igen. Vælge en væg for at starte, og tape off vinduer, loft og gulvbrædder. Begynder i en øverste hjørne, sprede glasur i om en 2-fods kolonne. Holde sektioner, små og brugbar. Tørretider er ca. 30 minutter. Der findes specielle børster, der kan bruges, men en opløftet rag vil arbejde så godt. Nøglen er at ramme væggen hovedet på, og ikke at trække eller vride rag mens du fjerner glasur. Sørg for at justere rag ofte, så det vil holde picking up glasur.

Marmor Faux Finish

En marmor finish kan være overvældende, og for det meste anvendes til accent væggene. Du skal bruge en satin finish hvid base coat, og for grundfarven, brug to tegner af den samme tonalitet, også i en satin finish. Male den grundmaling og lad tørre. Hvis du vil anvende grundfarven, skal du to separate 2-tommer pensler til at begynde og ostelærred for blanding. Vælg dit udgangspunkt og arbejder i en 3-fod-af-3-mund-området. Anvende farver i 2-mund-lange bølgede linjer, omkring 6 inches fra hinanden. Bolden op ostelærred, at holde alle kanter gemt i, og let gnide maling ind i overfladen, blanding af to farver sammen. Når hele væggen er dækket på denne måde, skal du bruge en bøde-pegede pensel og maling i marmor venerne. Brug en tør børste for at sløre nogle linjer, og ikke gør dem alt for ensartede eller effekten vil se unaturligt. Afslut med en polyurethan at beskytte finish og skabe en marmor-lignende blanke udseende.

Pergament Faux Finish

Pergament look tilbyder en "gamle verden" eller "antikke" udseende og virker vidunderligt i undersøgelser, biblioteker og endda køkkener. Farverne skal være varm--en blanding af cremer, lys brune og solrige guld. Hvis dine vægge er allerede et æg shell hvid, behøver du ikke at male en base coat. Til at begynde ruder, vælge to farver med de samme tonalitet. Ved hjælp af den samme maleteknik, male de to bølgede linjer og derefter blande med ost klud. Fortsæt indtil væggen er helt dækket. Hvis rag bliver klæbrig, blot skylles i varmt vand, presse ud af overskud og fortsætte som før.

Ragging variationer

Den mest populære type af klassiske rag maleteknik er at bruge nogle form for klud, normalt ostelærred. Men du kan variere teksturer ved hjælp af materialer såsom plast poser, papirhåndklæder og endda bobleplast. Eksperimentere med forskellige typer af "klude" og finde den rigtige aftryk for din ønskede finish. Eksperimentere med gamle lagner og håndklæder, blonder, plastikposer, avis, jute, tæppe, polstring, gemser og lærred. Selvom de ragging finish ser godt ud på deres egne, er de også en fantastisk baggrund for stenciling eller tilføje kostskoleelever. Have det sjovt med de mange måder du kan anvende denne teknik og gør det virkelig din egen one-of-a-kind skabelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com