Male udendørs møbler med en høj glans

March 17

Male udendørs møbler med en høj glans

Fikse op dit trist, vejret-slidte udendørs møbler og tilføje et stænk af farve med et frisk lag maling. Du kan virkelig gøre dine møbler stå ude ved at male det med højglans maling. Selvom udvendige maling vil give en vis beskyttelse til dine møbler, bør du anvende en beskyttende top coat. Polyurethan kommer i forskellige finish, herunder høj glans, som du kan købe i de fleste hjem forbedring og isenkræmmere. Opretholde denne høj-gloss glans med almindelige anvendelser af møbelpolish, efter behov.

Instruktioner

•Sand træ ned for at fjerne den oprindelige finish. Start med 80 - 100 grus sandpapir for at fjerne finish og derefter gå op til en 180 - 220 sandkorn sandpapir til at udjævne træ. Tørre træet ned med en fugtig klud til at fjerne støv.

•Applicer et træ primer med en rulle eller pensel. Da dette er udendørs møbler, skal du købe primer designet til udvendige overflader. Disse oplysninger er på emballagen. Produktet vil højst sandsynligt være olie-baserede at øge vandtæthed.

•Tillad primer til tørre. Anvende en frakke af blank maling. Som med primer, skal malingen til udvendigt træ overflader. Når du maler træ møbler, altid børste i samme retning, så pelsen er selv og ikke stribet.

•Tillad maling tørre. Hvis det ønskes, Applicer yderligere lag af maling. Lade hvert lag maling tørre helt, før du anvender en anden frakke.

•Applicer en frakke af højglans polyurethan. Dette beskytter træet samtidig øge den blanke finish af maling. Hæld en lille mængde af polyurethan direkte på træ og sprede det med en skum eller lamb's uld applikator.

•Spread polyurethan ved hjælp af fuld, lige, selv slagtilfælde. Overlap hvert pass med applikator af ca 1/2 tommer til at sikre fuld dækning. Tillad polyurethan tørre.

•Buff polyurethan med en 400-grus stykke sandpapir. Dette vil hjælpe efterfølgende frakker af polyurethan overholder overfladen af møblerne. Tør møbler med en fugtig klud til at fjerne støv, og aftør med en tør klud til at tørre overfladen.

•Applicer op til fire yderligere lag af polyuretan ved hjælp af denne proces. Når det sidste lag er tørt, Påfør en lille mængde af møbelpolish til en microfiber pudseklud og polere møbler til en skinne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com