Malede hovedgærde ideer

January 18

Malede hovedgærde ideer

Gavle er ikke en absolut nødvendighed, men at have en vil give dit soveværelse en dekoratør touch. Uanset om dit soveværelse er traditionelle eller moderne, kan malede hovedgærde løfte dit humør, ved hjælp af forskellige farver og designteknikker. Læs videre for ideer til maleri dit hovedgærde.

Shabby-Chic stil

Vælg en shabby-chic finish på dit hovedgærde for et soveværelse, dekoreret i hytte eller land stil. Start ved at male hovedgærdet en farve, der supplerer dit sengetøj, vægge og trim. Gøre det muligt malingen til at tørre, før du anvender en anden frakke. Efter den anden pels tørrer, sand kanter og hjørner af hovedgærde lidt ned til træ base til at give dit hovedgærde at shabby-chic, slidt i udseende. Anvende en klar finish for at forsegle den. Også overveje en knitrende medium, som vil give din hovedgærde udseendet af aldring maling. Hvis du vil bruge dette medie, anvende en dækkende farve base coat, som vil vise igennem, når top coat tørrer. For eksempel, starte med en blå base coat, og lad det tørre. Anvende en frakke af knitrende medium, og efter dette tørrer anvende en creme-farvet maling skygge. Dette vil aktivere knitrende medium og afsløre den blå underlak nedenunder. Når det tørrer, maling på et klart frakke af lak at forsegle overfladen.

Faux Denim Finish

Male din hovedgærde i en faux denim finish for et casual look i en teen soveværelse, f.eks. Anvende en base coat maling i en lys nuance af blå eller creme. Lad det tørre og derefter anvende en nuance af maling farve af din yndlings par falmede jeans. Før malingen tørrer, trækker en tapet pensel over overfladen først vandret og lodret at skabe illusionen af denim stof.

Stencil og farvet-pletten ser

Skabe en nostalgisk udseende med en haven stencil og en samling af farvede maling. Prøv strømmende botaniske stencils med cascading blomstrer og blade, hvis din hovedgærde er stor nok. Eller overveje lagdeling stencil billeder ved at anvende forskellige farver, som vil skabe rigdom og en illusion af dybde. En enklere tilgang, bruge en almindelig vin og blomst stencil på et Bart træ overflade og ising på farve med røde, grønne eller træ pletter. Brug en klar finish for at forsegle overfladen.

Trompe L'oeil teknik

Male illusionen om et hovedgærde på væggen bag sengen ved hjælp af den franske teknik kaldet "trompe l'oeil," hvilket betyder "trick i øjet." Vælg en farve en skygge lidt lysere end væggen farve, og male ruller, der ligner indviklede smedejern. Male en buet form lidt større end bredden af din seng, eller oprette et design baseret på dine sengetøj (for eksempel, hvis du har plader med striber og hvirvler, så matcher de farver og mønstre på din trompe l'oeil hovedgærde).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com