Malede mursten pejs ideer

December 26

Malede mursten pejs ideer

Selvom mursten pejs er ofte betragtes som visuelt attraktiv, strukturelt lyd, og holdbare, undertiden en mursten pejs kan se forældede og kedelig i en opgraderet værelse. Dette behøver dog ikke at være tilfældet. Uden resurfacing eller fjerne mursten fra pejsen, kan du oprette en moderne design lige ved at anvende et par frakker af maling på den naturlige og oprindelige mursten.

Farve

Den farve, du vælger at male din pejs vil beslutte, hvor meget vægt på pejsen i rummet. For eksempel, hvis du bare redesignet dit rum med lyse, bløde farver, din pejs vil virkelig skiller sig ud hvis det viser mørke mursten. For at dæmpe pejsen, kunne du male det samme farve som væggene. For at gøre det skille sig ud men også korrelat med farverne i værelset, kunne du male det farven på et tilbehør i rum, såsom et vindue behandling eller en sofa. Hvis ildstedet er kun brugt som et dekorativt stykke, kan du endda male indersiden af brændkammeret for en all-around moderne stil. Hvis pejsen bruges stadig, men bare male overflader på ydersiden af pejsen.

Forsyninger

For at sikre, at det endelige resultat ser godt ud og varer længe, skal du have de korrekte forsyninger på side. En artikel fra webstedet Trading Spaces anbefaler først gnide mursten med sandpapir for at frigive noget løst snavs, mørtel eller maling, og derefter skrubbe mursten med sæbe, vand og en stiv børste. Når klodserne er rene og tørre, male en primer på mursten, såsom en interiør latex primer, der er egnet til mursten overflader. Derefter anvende mindst to frakker af maling, helst en akryl latex maling. Anvende maling med en rulle, og har en pensel på hånden til de dybe sprækker mellem murstenene. Giver masser af tid til maling til helt tørt.

Kits

Pejs maleri kits er tilgængelige, som omfatter alle de forsyninger, du skal male din pejs. Kits er praktisk, fordi de gør det muligt at få alt hvad du behøver for job i ét køb. Kits variere, afhængigt af det firma, du vælger at købe en fra, men de fleste kits omfatter flere nuancer maling for dig at vælge imellem, en DVD eller papir instruktioner, der giver dig trin for trin instruktioner og tips samt en række valser, svampe, børster og andre maleværktøjer du skal bruge. Andre kits kan også omfatte maling lavet specielt til mursten, en base coat eller sealer, klar mat finish og mursten renere.

Stil

Hvis du ønsker din pejs til at skildre en bestemt stil eller ser end en dækkende farve, er der måder at anvende maling forskelligt. For eksempel, tyder Trading Spaces artiklen på, at skabe en rustik, forvitret look ved at blande 1 del vand med 2 dele halvblank latex maling. Anvende en tyk frakke af maling blandingen på mursten med en rulle, og derefter straks bruge en svamp eller ren klud til at aftørre nogle af maling. Denne proces skal måske flere frakker, før det når den ønskede farve. Mat eller faux slagtesvin er også tilgængelige for dig at anvende over maling og eksperimentere med stil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com