Malede Picnic bord ideer

April 29

Genoplive en gammel picnicbord med nymalede design er sikker på at inspirere udendørs måltider og underholdning. Temaer for maleri picnic tabeller spænder fra lyse, fed sommer farver til subtile, rustikke toner, der komplimenterer naturens efterår kulisse. Den store overflade af en klassisk picnicbord præsenterer en førsteklasses mulighed for at få kreativ med farver uden at skulle bekymre dig om mangler eller store farve forpligtelser.

Sommer striber

Intet siger sommer som en rød, hvid og blå picnicbord. Male lameller på overfladen af en picnicbord i skiftevis røde og hvide striber. Vigtigste er at holde det simpelt. Men for en all-out patriotiske tema, male bænke blå, lade dem tørre grundigt natten over og derefter male 50 hvide stjerner (25 på hver side) på bænkene. Stjerne stencils eller stjerne formet svampe er umiddelbart tilgængelige på de fleste håndværk butikker. Design fagfolk på Martha Stewart anbefaler at bruge en udvendig halvblank maling for mere glans. Selvom picnic bord lameller er færdige dispositioner for maleri, det er også en god ide at tape off indersiden kanter af lameller at holde maling farver fra forvilde.

Naturtræ og mursten rød

For et rustikt tema, male kun de øverste dele af en picnic bord mursten rød og lade benene, Bered barer og undersiden en naturlig træ farve. Kontrasten tilfører en subtil barske look, der blander godt med hver sæson, især falde og vinter. Dette er en af de nemmeste maling job for en picnicbord, fordi farven påføres med en rulle. For et distressed look, tilføje mangler til ben og maling finish med en rock eller hammer og tillade maling til at bære naturligt over tid.

Koordineret med hjems ydre

Male en picnicbord med farver, der passer til dit hjems ydre. Give den bordpladen den mørkeste farve fra dit hjem farveskema, og male bænke det samme farve som den letteste base på dit hjem. For eksempel, en sage grønne hus med mørke brune trim opfordrer til en mørk brun picnic bord overflade med salvie grøn bænke, cross barer og ben. Dette tema skaber baggård kontinuitet og et rent udseende for gamle picnic tabeller, der har brug for nyt liv.

White Wash

En hvid-vasket picnicbord tilføjer et strejf af casual land appel til alle udendørs spisestue begivenhed. Dette look efterlyser en vandbaseret hvidt latex. Blande to dele maling og en del vand giver malingen en gennemskinnelig konsistens, der gør det muligt for tabellen picnic naturtræ at vise gennem. Børste på maling med lys stokes, belægning hele overfladen. Resultatet er en picnicbord, der emmer af ubesværet "bondegård" charme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com