Maleri Accent vægge i en pejs

June 15

Maleri Accent vægge i en pejs

En pejs er typisk omdrejningspunktet for et værelse, fordi det bryder op ad væggen visuelt. Denne virkning kan være forhøjet med en anden farve maling på denne væg. Accent vægge kan tilføje drama, dybde og mere visuel interesse til en plads, især når parret med en pejs. Hvilken farve er meget vigtigt for denne mur, samt ved hjælp af de korrekte teknikker til at undgå at ødelægge pejsen.

Instruktioner

•Pick en kontrasterende eller komplementære farve. Ikke alene skal du overveje at farven på de andre vægge i rummet, men også farven på pejsen surround. For eksempel, hvis andre væggene i lokalet er malet lyseblå og pejs surround er rød, en mørk navy ville være supplerende. En kontrasterende farve ville være gule.

•Tape off pejs surround. Brug malerens tape til at dække kanten af pejs surround. Undlad at bruge pejsen, indtil hele projektet er afsluttet. For ekstra beskyttelse, dække hele pejsen i plast dropcloths og tape disse ned.

•Tape off sokler og loft. Dette vil hjælpe beskytte dit træ arbejde og minimere risikoen for maling at komme på loftet.

•Paint væggen. Skære på toppen, bunden og siderne med en malerpensel. Roll maling på resten af væggen. Hvis det er nødvendigt, lad den første frakke tørre i cirka fire timer og anvende en anden frakke.

•Tag båndet. Ikke lade båndet på for længe, men tillade malingen, masser af tid til at tørre før fjernelse. Typisk er omkring seks timer tilstrækkelig. Touch-up på alle områder, som har brug for det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com