Maleri babymøbler

June 16

Maleri babymøbler

Maleri møbler til din baby kan hjælpe dig med at skræddersy sin børnehave, så det er præcis hvordan du ønsker det. Det er også en nem måde for renovering af en ældre babymøbler eller ting du har samlet op anden hånd, der har brug for lidt sprucing op. Den største bekymring, når maleri møbler til spædbørn eller børn er at bruge maling, der er ugiftige eller har lave niveauer af toksicitet.

Instruktioner

•Tag eksisterende maling eller lak fra elementet ved hjælp af enten sandpapir eller en elektrisk sander. Det er meget vigtigt, at du får det helt glat så der er ingen Splinter, der kunne skade barnet. Hvis slibning i hånden, skal du først bruge ru-sandkorn sandpapir til at fjerne eksisterende maling eller lak, og derefter bruge en bøde-grus, en til at få den glatteste finish.

•Applicer en frakke af lav-toksicitet træ primer ved hjælp af et paintbrush. Male kun en frakke med selv, nedadgående streger. Dette vil skabe en endog base for malingen til at gå. Lad det tørre for den tid, der er angivet på pakken retninger før man går videre til trin 3.

•Paint møbler i enhver farve efter eget valg. Du kan gå til den traditionelle pink for en pige eller blå for en dreng, eller du kan prøve noget mere neutrale, som fløde eller beige. Kigge efter nul flygtige organiske sammensatte eller lavt VOC maling, da disse er de mindst giftige.

•Applicer mere frakker af maling, hvis det er nødvendigt, ved at gentage trin 3. Når du ikke længere kan se kornet af træ under malingen, så har du nok frakker på dine møbler.

•Decorate møbler, enten med stencils eller ved at male freehand hvis du kunstnerisk tilbøjelig. Spring dette trin, hvis du bare vil møblerne malet en dækkende farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com