Maleri en træ forfængelighed sort

August 2

Maleri en træ forfængelighed sort

Remodeling dit badeværelse eller soveværelse kan være et dyrt opgave. Hvis du beslutter at arbejde med er hvad du allerede har snarere end erstatte det, male et vigtigt redskab. En ny frakke af maling giver møbler, såsom en forfængelighed, et helt nyt look. Når maleri et træ forfængelighed, er forberedelse af overfladen lige så vigtig som din faktiske maleteknik; Du skal anvende maling til en ren, slebet overflade. Ved hjælp af sort maling giver en dramatisk look til din forfængelighed, men vil kræve flere frakker af maling.

Instruktioner

•Fjern alle døre og skuffer fra din forfængelighed og læg dem på en dråbe klud. Arbejder på døre og skuffer separat vil gøre det nemmere at male alle sider af dem og omkring skuffe åbninger på forfængelighed.

•Brug et stykke af 120-sandkorn sandpapir til at sand hele overfladen af din forfængelighed og dens fjernet stykker. Hvis forfængelighed har tilhugget dele, skal du bruge en grovere sandpapir. Jo højere grus på din sandpapir, den mere grove det er. Når du har slebet hele overfladen, tør alt ned med en fugtig klud til at fjerne støv og snavs.

•Applicer en frakke af akryl vandbaseret primer til din forfængelighed og dens døre og skuffer. Overvej at bruge en tonet primer, fordi din top coat bliver sort. De fleste isenkræmmere vil udarbejde en primer, der er tonet mod din sort maling, hvilket resulterer i en grå primer. Tonede primere er en ideel mulighed for mørke top frakker, som traditionelle hvide primer er mere tilbøjelig til at vise gennem. Bruge en rulle til at tilføje primeren til store overflader og en lille børste til at komme ind i udskæringer eller indvendige hjørner. Lad primeren tørre i ca. 2 timer.

•Tilføj det første lag af sort maling til forfængelighed og sine brikker. Hvis din forfængelighed er i et badeværelse, som har tendens til at blive udsat for høje niveauer af fugtighed, bruge en emalje maling eller glans maling, der kan modstå fugt. Bruge en rulle til at anvende maling i et tyndt lag, arbejder i en "W" formation, som du maler. Anvende paint til dekorative udskæringer ved hjælp af en pensel. Tillad det første lag maling tørre tid anbefalet af fabrikanten. Fordi du anvender sort maling, er det usandsynligt, at en pels vil være nok for en fuldstændig dækning.

•Applicer et andet lag af sort maling ved hjælp af samme teknik som du ansat tidligere. Lad malingen tørre helt inden du samle døre og skuffer eller maling på disse stykker vil holde sig til maling på kroppen af forfængelighed. Hvis det er muligt, lade skuffer og døre på dråbe klud natten over.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com