Maleri farvede møbler

August 29

Hvis du vil ændre udseendet af din farvede møbler, er maleri en farverig og forholdsvis enkel måde at give dine stole og andre møbler nyt liv. Du kan ikke bare male over bejdset træ, selv om. Anvende korrekt limning primer basen er bydende nødvendigt. Da plet på dine møbler har en olie base, vil ikke vandbaseret akryl og latex maling overholde korrekt. Priming din bejdset træ vil sikre den nye maling ikke flage ud.

Instruktioner

•Flyt stykke af farvede møbler til et godt ventileret område. Placer den på avisen til at sikre et ryddeligt arbejdsområde.

•Rengør møbler med et affedtningsmiddel produkt til at fjerne fedt, snavs og snavs fra overfladen.

•Rub ned overfladen med ståluld til at fjerne så meget af pletten som muligt. Mens det er okay for at lade nogle af plet bag, ønskede træ til at føle sig groft, så det vil bedre absorbere primer og maling.

•Applicer en shellac primer på træ. Brug en rulle for at anvende shellak på alle plane overflader af træ og pensler til at røre op buede eller svært tilgængelige steder. Tillad primer tørre fuldstændigt, generelt fire til seks timer, før du flytter videre med maling job. Brug en naturlig børste til at anvende primer, ikke syntetiske børstehår.

•Applicer latex maling til møbler i to frakker. Tillad den første frakke flere timer for at tørre, før du tilføjer anden. Slut af med en lak hvis du ønsker at beskytte malingen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com