Maleri ideer for vægge med stol skinner

July 20

Maleri ideer for vægge med stol skinner

Stol skinner er enkle stykker af støbning installeret 24 til 36 inches op ad væggen fra gulvet. Praktisk talt, eksisterer de for at beskytte vægge mod skader, når stole eller andre møbler er skubbet op mod dem. Dekorativt, er stol skinner subtile arkitektoniske detaljer, som tilføjer charme og karakter til et rum. De præsenterer både design udfordringer og muligheder for boligejere forbereder sig på at male væggene.

Lyse og mørke farver

Stol skinner oprette to særskilte væg rum--en over og en under skinnen. Vælge forskellige nuancer af samme farve for hver vægsektion, til effekter, der spænder fra subtile og afslappet til dristige og lyse. Begynde med en enkel hvid stol jernbane. Male rummet under stol jernbane med en mørk skygge af din farve: støvet lilla, Bourgogne og Mokka er fleksible muligheder. Området over stol jernbane får en lysere nuance i den samme farve familie: lavendel, rose eller fløde er lysere intensiteter af maling på de nederste vægge. At holde den dyb skygge under stol jernbane undgår at gøre rummet føler sig lille eller overfyldt; den lysere farve på øvre mure opretholder den åbne luftighed i rummet.

Komplementærfarver

At vælge to komplementære farver for øvre og nedre vægge gør en dristigere erklæring. Komplementære og kontrasterende farver er moderne opdateringer til det traditionelle udseende af en stol jernbane. Farver, der modarbejder hinanden på farvehjulet er komplementær: orange og lilla, rød og blågrøn, eller gul og violet. Dæmpet eller grå-tonet nuancer er en blødere valg for balancering levende modsætninger - mørk lilla og lyseblå buttercream er meget lys; Rose og gennemskinnelige jade er dynamisk men delikat. Gå til kontrast med skifer grå lavere mure parret med neon gul eller lime øverste vægge--en livlig moderne farvevalg. En naturlig træ eller sort emalje stol jernbane dividerer to.

Tynd eller brede striber

Indarbejde lodrette streger i en væg design til at supplere de vandrette linjer af en stol jernbane. Mønstret tapet vil gøre arbejdet, men du kan male striber og aldrig bekymre sig om rodet tapet fjernelse, når din indretning ændres. Vælg en dæmpet, solid farve til området under stol jernbane; lyse farver som himmelblå, mynte grøn eller lysegul er egnet. Ovenfor stol jernbane, skal du bruge maler tape til at markere off lodret linjer fordelt overalt fra 2 inches til 1 fod fra hinanden. Den enkleste anvendelse, male hele væggen og fjerne tape for at afsløre sprød tynde linjer. Plads tape-- og flytte det engang det første lag er tørt--så at du male hver anden stribe til en rigere, kompliceret mere design med ensartet brede striber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com