Maleri ideer om en drengs fodbold-tema værelse

October 26

Mange drenge ønsker at have et sportstema soveværelse kan, og drenge, der elsker fodbold deres soveværelse tema til at dreje sig om deres foretrukne sportsgren. Fodbold-tema tilbehør kan fuldføre udseendet, men meget af udseende er i maleriet. Der er flere muligheder for at male din drengs soveværelse til at forbedre denne fodbold tema.

Male væggene i Team farver

En af de nemmeste måder at male en drengs fodbold-tema værelse er at male væggene i farver, koordinere med hans yndlings fodboldhold. Hvis hans favorit hold farver er rød og grå, du kunne male alle væggene grå med en accent væg i rød så det ikke er for overvældende. Eller du kunne male alle væggene grå, og bruge rød til vindue belægninger eller andre accenter i rummet.

Brugen Stencils

En anden måde at indarbejde en fodbold tema i en drengs værelse er at bruge stencils. Disse er tilgængelige i mange forskellige former, såsom fodbolde, hjelme eller team maskotter. Du kan købe stencils forholdsvis billigt på mange kunst og kunsthåndværk butikker. Placer stencilen på væggen og tape det ned med malerens tape, så det ikke bevæger sig. Når det er sikret, kan du male inden for stencil at overføre sin form på væggen. Du kan placere stencilerne strategisk, i et mønster eller tilfældigt på væggene. Eller bruge en stencil til at oprette en ramme omkring den øverste kant af et værelse, i nærheden af loftet.

Vælg farver, der afspejler sporten

Hvis du ikke ønsker at fokusere din maling farver på et bestemt hold, tænke på farver, der afspejler sporten i almindelighed. For eksempel, brun er den samme farve som fodbold og grøn er farven på feltet. Du kan male en væg green og en anden væg brun. Tilføjer hash mærker eller numre for feltet ville gøre det ligner mere en fodboldbane. En brun væg kunne selv være malet med hvide accenter for følelsen af en kæmpe fodbold.

Male et vægmaleri

Male et vægmaleri af din drengs favorit fodboldspiller eller en fodbold scene kunne tilpasse rummet. Dog ikke male et vægmaleri kan for novice maleren, og medmindre du har erfaring at gøre dette, kan du hyre en professionel. Alternativt kan du overveje at bruge stencils til at oprette din vægmaleri, eller kigge efter store væg-klistermærker, der kan give en lignende effekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com