Maleri ideer til badeværelser med tekstur med Rag rullende

November 17

Rag rullende er en paint tekstur teknik med et færdigt produkt, der ligner rynkede stof. Ansøgningsprocessen er lidt tidskrævende, men det tilføjer visuelle interesse til et badeværelse. Det kræver brug af to toner, en base coat, der dækker hele væggen og en top coat, der er anvendt ved hjælp af en klud og en stippling metode. Rag rullende vil skjule skønhedsfejl i væggen og er et ideelt supplement til de fleste udsmykning stilarter.

Rag rullende

Rag rullende teknik kræver mellem én og to dage at fuldføre, som bindelaget skal tørre helt, før toplakker anvendes. Start af belægning hver væg overflade med en grundig lag primer. Dette vil neutralisere eventuelle tidligere maling farver og skabe en ren overflade for ny maling. Roll på grundfarven ved hjælp af en rulle med 1/4 tommer nap og giver mulighed for fire til seks timer at tørre. Det andet lag er en blanding af 1/2 gallon af maling til en kvart af glasur og påføres med en fugtig, fnugfri klud. Twist rag som om at ringe og rulle det langs overfladen af væggen. Roll rag med forskellige belastninger og i forskellige retninger for at opnå et tilfældigt mønster.

Neutrale farver

Neutrale farver inkluderer et bredt udvalg af farver, primært hvid, sort, grå, taupe og beige. Disse er de nuancer, der er beroligende og har tendens til at trække sig i baggrunden af et værelse. De lettere neutrale nuancer er ideelle for et badeværelse, fordi de vil give udseendet af mere plads og mere lys i mørke rum. For en mere subtil færdigt look, vælge to toner, der er to eller tre nuancer fra hinanden på farvehjulet. En creme underuld med et dybere beige eller chokolade brun topcoat er ét eksempel på blanding neutrale toner for en rag rullende projekt. Neutrale toner vil arbejde for de fleste udsmykning stilarter.

Dristige farver

Dristige farver omfatter en bred vifte af nuancer, herunder lilla, reds, blå, gule og grønne. Disse er nogle gange overvældende når det anvendes alene, især i et lille badeværelse rum. Rag rullende er en ideel måde at skære nogle af denne intensitet ved at vælge en underuld med en mere subtil farve. En underuld beige eller taupe med en top coat rød eller en guld underuld med en dyb lilla topcoat er både eksempler på disse blandet farvepaletter. Fransk land og middelhavsstil omfavne disse lyse væg farver.

Kontrasterende farver

Kontrasterende farver er nuancer, der kommer fra imod dele af farvehjulet. Sort og hvid, violet og gul og blå og orange er alle eksempler. Der er to måder at bruge denne type af farvekombination, når du bruger en rag rullende teknik. Først er at vælge en farve til undertone og andet for toplak. En anden mulighed er at vælge to nuancer af samme farve til væggene og to nuancer til loftet, kontrast på væggene. Dette giver en mere subtil udseende på både vægge og loft, og i sidste ende, er mere tilbøjelige til at producere en beroligende, klassiske føler når afsluttet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com