Maleri ideer til beton blokken bygninger

February 8

Malede betonblok bygninger er stort set vedligeholdelsesfri, hvis det gøres ordentligt. Der er to typer af betonblok: glat eller opdele ansigt. Split-face-blok med sin ru tekstur, får brug for dobbelt så meget primer og maling som glat-ansigt blok.

Ren overflade

Forberede betonblok bygning før du anvender maling er den bedste måde at sikre en finish, der varer. Mens vand alene kan fjerne snavs og løs maling, er det meget vigtigt at fjerne opblomstring, et hvidt pulver, der danner på overfladen af betonen. Det er forårsaget af vand infiltration og kræver kemikalier til helt at fjerne den.

Sætte sure murværk renere i en højtryksrenser, spray overfladen grundigt og derefter bruge en scrub pensel til at få det hele ud.

Primer

Hvis betonen er aldrig blevet malet før, skal det være primet først. Brug en akryl blok fyld primer til at neutralisere høj PH-niveau i konkrete blokken og udfylder alle porerne.

En gallon af denne akryl fylde vil dække ca 200 kvadrat fødder på en glat overflade og 100 kvadrat fødder på en ru betonoverfladen.

Maling

Brug en høj kvalitet maling over primeren for de bedste resultater. Ifølge eksperter på House maleri Info, det bedste valg elastomere maling. Du kan bruge enhver 100 procent akryl halvblank eller satin glans udvendige maling, selv om.

Ansøgning

Ved hjælp af både en airless sprøjte og roller er den bedste måde at få både primeren og afslutte fuldt ind i den beton klods. Du ønsker at få maling presset dybt ind i porerne til at få en forseglet, fugt-fri overflade.

To folk skal arbejde sammen for denne procedure. Først et tykt, jævnt lag maling anvendes med en airless sprøjte og derefter anden personen straks presser maling i betonblok med rullen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com