Maleri ideer til en 1950 'er-stil badeværelse

April 1

Maleri ideer til en 1950 'er-stil badeværelse

Uanset om du har en eksisterende 1950s bad, der har bør for en ansigtsløftning eller ønsker at hylde æra i dit moderne badekar, omdanne dit badeværelse i en 1950s tidskapsel med et par dåser af maling. 1950s havde helt sikkert stil; bruge greens, pinks eller en faux særbehandling på dit badeværelse vægge til at begynde din retro remodel. Når du bruger autentiske nuancer af farver, Vælg eller kombinere farver for at afspejle 1950 'er stilen, opretter du en iøjnefaldende plads, som vil tage gæster til en enklere tid.

Lys grøn

En frisk og helt 1950s farve, lysegrøn kan males på badeværelset vægge til at tjene som baggrund for en retro space. Matche træ forfængelighed og andre lakerbare overflader med væggene, så slut med tan, sort eller blå keramik eller Formica elementer. Designe en plaid mønster omkring spejlet ved hjælp af en lys grøn baggrund og indarbejde sort og mørk pink for at forbedre den retro stil. En virkelig dedikeret remodeler vil bruge en lys grøn flise maling til at ændre den eksisterende fliser farve til den traditionelle lys grøn fælles i 1950s hjem.

Kunst-inspireret

Bruge en vintage 1950s fotografi eller kunst print for at inspirere din badeværelse paint color. Et sort-hvidt foto af Marilyn Monroe og James Dean vil inspirere en mørk grå vægfarve, mens en illustration af en lyse rød 1957 Chevy vil kræve en lyse rød accent væg i dit retro bad. Uanset kunstværk, du vælger, afspejler den dominerende farve i kunsten og bruge den til at oprette din væg maling til at koordinere dit 1950s badeværelse.

Pastel Pink

Pastel pink skriger 1950s når bruges som væg maling eller inventar. Pink fliser er typisk i 1950s bade; efterligne udseendet af at male væggene en pastel pink og accessorizing med turkis eller lys blå tilbehør. Oprette en fed accent væg af et maleri, en stor lyserød og sort skakternet mønster eller brug mønster på en kant malet omkring et spejl.

Faux læder

"Greasers" var en farverig del af 1950 og henvise til motorcykel-ridning, læder-klædte James Dean-esque unge mænd, der ville gøre piger dåne med deres anderumpe frisure. Hylde til denne del af 1950 ved at male en væg i dit retro bad til at ligne læder. Faux maleteknikker kan anvendes på væggen for at skabe en rynket og slidt sort læder jakke-look og kan forbedres ved hjælp af rustfrit stål "nitter" som accenter omkring et spejl. Ramme og display en vintage motorcykel jakke på en anden væg og bruge en lys pink eller blå maling farve på tilstødende vægge til at fuldføre retro-look.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com