Maleri ideer til en Pre-Teen værelse

May 30

Maleri ideer til en Pre-Teen værelse

En preteen er det nødvendigt at værelses indretning er personlig for at afspejle karakteren af tweener sove i den. Der findes mange metoder til at gøre et barns soveværelse et enkelt og behageligt miljø. alle kræver tid for dig at sidde med dit barn før tid og planlægge rummet sammen.

Lyse farver

En munter, ungdommelig atmosfære gøre lyse farver virkelig tricket. Farver som lime grøn, medium blå, pink, orange og mørk lavendel er nemme at kombinere med andre lyse farver i rummet. Efter maleri, dekorere med en række solide farver, der dækker spektret af regnbuen at kapitalisere på den finurlige, høj kvalitet, som du ser i væggene i rummet.

Vægmaleri

Et vægmaleri kan variere i emnet fra en tegneserie illustration til repræsentation af din preteen foretrukne aktiviteter. For eksempel, vil et barn, der spiller et instrument, der nyde et vægmaleri med musik tema byder på en vaklende musikalsk personale, diskant nøgle og musikalske noter spredt rundt i lokalet. Den bedste del er, at du og dit barn kan planlægge og male maleriet sammen.

Tom skifer

Det tager en forælder med en stærk mave til at tillade denne teknik, men tweens elsker det. Male en væg eller alle vægge af værelse hvide, og give teenageren gratis regeringstid til at trække på den tomme væg eller vægge som ønsket, at lade dit barn til at virkelig udtrykke sine tanker og gøre rummet en personlig, intimt rum. At fremme denne type af fri tænkning og kreativitet giver også dit barn til at udvikle udenfor-the-box tænkning, der vil vare gennem voksenalderen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com