Maleri ideer til et køkken

July 26

Maleri ideer til et køkken

Maleriet et køkken kan bringe nyt liv i rummet. Et frisk lag maling fremkalder en ren følelse; et ubrugt lærred klar til sin kunst. Være kreativ, når maleri dit køkken, men også være praktisk. Et par gallons af maling og nogle gode gamle gammeldags knofedt kan gøre forskellen mellem en smuk eller en blah køkken.

Type

Bruge en halvblank eller en blank maling, når du maler dit køkken. Da spild og splatters er hverdagskost i et køkken, vil disse finish være lettest at holde ren. Mange boligejere vælger for at male deres skabslåger med en højglans maling og resten af køkkenet i en halvblank. Dette giver mulighed for messer til nemt tørres væk med en fugtig svamp uden at beskadige finish.

To tonet

Store køkkener kan tage på en spændende look når to komplementære nuancer maling anvendes. Bruger bordplader som et punkt af fusion, male bunden halvdelen af rummet i en skygge; for eksempel en mørk grøn, og brug en lysere grøn på den øverste halvdel af rummet. Lyse køkken ved hjælp af en lysere farve, hvid eller off-white på kabinet.

Indarbejde en stol jernbane ved afgrænsning, hvis kabinetterne ikke tage op en god del af rummet.

Kabinetter

Gøre køkkenskabe omdrejningspunktet for køkkenet ved at male dem i en bevoksning-out farve. Hvis bordplader er marmor eller granit, vælge en skygge i mix for den samlede køkken maling farve. Derefter finde en supplerende men levende farve til brug på skabene. Tilbehør til køkken med emner som små apparater, køkkenruller og vaser i samme nuance som kabinetter for en ekstra punch.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com