Maleri ideer til et lille køkken med højt til loftet

September 9

Et lille køkken med høje lofter kan føle trange, klaustrofobisk og uindbydende. Mørke, små køkkener har tendens til at føle som om væggene lukker, og du kan finde dig selv at undgå køkken når det er muligt. Paint er en billig løsning, der kan forvandle dit kedelige køkken til en plads, der vises rummelige, luftige og indbydende. Maleri ideer til at gøre dit køkken ser større omfatte udvælgelse og gennemførelse af maling farve, finish teknik og tekstur. Mørkere, matte farver har tendens til at gøre rum føler mindre, mens lighter, skinnende farver kan gøre værelser føle sig mere rummelige

Instruktioner

•Drej en maling primer på køkken vægge og loft for optimal vedhæftning af malingen. Når primeren er tør, male køkken vægge og loft i en hvid eller creme-tonet maling farve, som kan udvide den visuelle plads i køkkenet. Vælg et loft male en nuance lysere end væggene til at gøre rummet føler sig endnu mere ekspansiv. Lysere maling farver med en satin finish også reflektere lys, glider det væk fra loft og vægge, hvilket resulterer i en illusion om en lysere, mere indbydende rum.

•Applicer en halvblank hvid maling til fodlister og dørkarme. Halvblank maling er mere reflekterende end satin maling finish og kan gøre malede overflader synes blankere og lysere.

•Dæk kabinetter med en frisk lag halvblank hvid maling til at give en frisk, ren og åben atmosfære. Halvblank maling er lettere at rengøre og stå bedre for slid og ælde, hvilket gør dem ideelle til køkkenskabe.

•Applicer en glasur over hvide kabinetter til at opnå en forvitret, antikke, tekstureret look uden at gøre køkkenet synes mindre. Dette er en valgfri idé, afhængigt af dine personlige præferencer.

•Paint en accent på væggen i køkkenet en nuance lysere end andre vægge, hvis du vælger. Dette skaber blikfang, men det er ikke nødvendigt at skabe illusionen af en større plads.

Tips & advarsler

  • Begynd ikke maleri, indtil dit værelse er ventileret ved at åbne et vindue eller udenfor døren.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com