Maleri ideer til et soveværelse for at gøre det ser større

November 7

Maleri ideer til et soveværelse for at gøre det ser større

Designe et soveværelse, som er en beroligende tilbagetog omfatter mere end at vælge luksussengetøj og en komfortabel seng. Hvis rummets dimensioner er lille, når du tilføjer i din møbler og tilbehør, det kan føles mere klaustrofobiske end afslappende. Selv de mindste værelser kan dog større med den rigtige maling farver og effekter, grobund for helligdommen du søger.

Farvetemperatur og maling Finish

Konventionelle visdom tyder på, at ved hjælp af mørke farver på dine vægge gør rummet føles mindre, men det er ikke helt sandt. Bare fordi dit soveværelse er lille, er du ikke begrænset til hvid, creme eller pastelfarvet maling farver. Centrale er at vælge den rigtige farve skygge og temperatur. Varme farver har tendens til at forhånd, gør rummet føles mindre og hyggeligere, mens køligere nuancer aftage, at gøre endnu mindre rum føler større. Vælg maling farver med cool blå undertoner i stedet varmt gule eller røde undertoner. Den rigtige maling finish kan også gøre rummet føler større. Finish, der reflekterer lyset, satin eller æggeskal, er mere subtile end højglans- men kan bidrage til at gøre rummet føler større.

Striber

Malede striber er en fælles dekoratør trick for at gøre et lille rum føler større. Tynde lodrette striber tegne øjet opad, hvilket gør lofter vises højere. Hvis dit soveværelse er længere end den er bred, male en bred vandret stribe rundt i lokalet, eller flere vandrette striber under en stol jernbane. Vandrette striber skubbe visuelt væggene udad, udvide rummet. Striberne behøver ikke ekstrem kontrast til at være effektiv, enten. Male tone-on-tone striber, eller bruge den samme farve i to forskellige lakeringer for en diskret men effektiv resultat.

Lofter og stol skinner

Give dit soveværelse illusionen af højden ved at male loftet. Male loftet en nuance lysere end væggen farve. Overgangen mellem toner er mere subtile end mellem vægfarven og en lyse hvidt loft, og kan narre øjet til at tro rum er højere end det faktisk er. Dette trick er især effektiv i lokaler med højfrekvent vægge og lofter. Du kan også skabe illusionen af højden ved at tilføje en stol jernbane. Male nederst halvdel af væggen i en mørk farve, og øverst halvdelen en lysere nuance. Denne teknik er ideel, hvis du ønsker at indarbejde dit soveværelse en rig, varm farve, men tænke maleri hele rummet ville gøre rummet føles alt for lille.

Trompe l'oeil

Gør et rum synes større med maling handler om narrer øjet, hvorfor trompe l'oeil--fransk for "narre øjet"--er en effektiv måde at gøre rummet føler større. Tromps l'oeil indebærer maleri et realistisk billede, som et vindue med en fantastisk udsigt eller døre, der fører til en udendørs have, på væggen. Gjort det godt, trompe l'oeil er næsten umulig at skelne fra den ægte vare, og kan gøre dit værelse føle større og mere luftigt, med bonus på giver en spektakulær "view", som du ikke har. En anden mulighed er at bruge en brugerdefineret maling finish på væggene til at give dem dybde. En farve vask af cool blå eller grøn påføres med en klud over en hvid eller creme base giver farve og tekstur til vægge, hvilket gør lokalet føler større.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com