Maleri ideer til indvendige vægge

October 30

Farven på væggene kan indstille den hele tone for indvendige af dit hus. En spisestue vil synge hvis du male det den rigtige farve---sige, skov grøn eller solrige gule. På den anden side kan det kun Nynne en kedelig melodi, hvis det er malet kedelig grå eller beige. Alle vægge i et rum, behøver ikke at se det samme---tre kan være en fast farve, og fjerde kan give en interessant accent med en kontrastfarve, faux finish eller endda et vægmaleri.

Oprette en Accent

Overveje forskellige placeringer til din accent væg. Kan du fremhæve et brændpunkt, såsom en sofa eller et maleri, så det giver mening at male en speciel farve på væggen bag emnet. Nogle mennesker som deres samlinger til at skille sig ud---for eksempel, en hav-blå væg tone kan ser godt ud i nærheden af en muslingeskal display. For en mere tredimensionel look, kan du endda oprette en accent af maleri dit loft en anden tone. Ikke være genert, når du vælger din accent farve. Afhængigt af dine andre mur toner, prøv guld, rust, lyse rød eller endda sort.

Gå Faux

For en spændende touch, tænke over faux teknikker på din accent væg. Populære faux finish omfatter sponging og farve vask. For at få ideer, kigge på interessante vægge i andre boliger, butikker og restauranter. Hvis du planlægger at tackle faux maleri dig selv, skal du sørge for at træne din teknik før tid.For at leje en faux pro, få navnet på kunstneren, når du ser en stil du gerne. Opfordre kunstneren til at bringe en portefølje til dit hjem. Hvis du ønsker en bestemt faux look, men det er alt for arbejdskraft intensive, bede om at se noget lignende og billigere stilarter.

Prøv tekstur

Texturering en mur til at ligne en anden materiale er en anden slags faux teknik. Du kan købe færdige metallak eller tekstureret maling, der ligner gips eller puds. Du kan også bruge tavle maling for at gøre et barns væg til en tegning område. Med et par ekstra skridt, kan du tekstur en væg dig selv at gøre det ligner marmor, denim eller læder.

Male et vægmaleri

Hvis du ønsker en dekorativ scene malet på din væg, kan du anvende det selv ved hjælp af sjov stencils skildrer gardens, stranden scener eller en regnskov. For inspiration, besøg væg til væg Stencils (Se ressourcer).Du også kan hyre nogen til at aflevere male et vægmaleri--- eller prøve det selv. Du finder maling af antallet vægmaleri kits på WallNutz.com, og vægmaleri tips på WallMurals123.com.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com