Maleri ideer til køkken bordplader

March 10

Maleri ideer til køkken bordplader

Hvis du er kort på kontant og dit køkken bordplader kunne bruge en opdatering, kan maleri din bordplader give dit køkken det helt nye look du tørster uden at brænde igennem en bunke en kontant. Selv om malet bordplader typisk ikke vare så længe som at installere en helt ny countertop materiale, såsom sten eller laminat, malede bordplader kan vare i årevis, hvis de er velholdte.

Bo Basic

Hvis du ikke har en bordplade ser i tankerne, og du bare ønsker at slippe af med din 1970s sennep gul køkken countertop, bo basic. Anvende en frakke eller to af køkkenbordet maling i en enkelt farve, som hvid, sort eller tan til at give din køkkenbordet et helt nyt look. Hvis du ikke kan lide udseendet når du har malet, kan du altid tilføje en anden farve eller to senere til at skabe en mere omfattende look.

Stencil det

I en rustik eller land køkken, Tilføj detalje til almindelig bordplader med en stencil. Hvis dit køkken bordplader er allerede en almindelig ensfarvet, købe en stencil fra din lokale håndværk butik, og bruge det til at male stencil designet langs bagkant af din bordplade. Fortsætte stencil fra den ene ende af disken til den anden for et gennemført look. Hvis dit bordplader er en usædvanlig farve, male dem en grundfarve, som hvid, før du tilføjer den stenciling. Du kan købe stencils i en bred vifte af design, herunder vinstokke og blomster.

Gå Bold

Hvis du planlægger at udskifte dine tællere helt i et år eller to og du elsker farven, gå fed. Male din bordplader et enkelt fed farve, gul eller rød, eller blande udseendet af skaber en malet skakternet med hvid og en fed farve, ligesom lyse blå. Male din bordplader en fed farve kan ikke anbefales hvis du planlægger at sælge dit hjem før du udskifter bordplader igen, da mange mennesker ikke kan lide dristige farver.

Oprette en sten Look

Gøre din bordplader ser mere high-end ved at oprette en sten look med en frakke af maling. Du kan oprette en granit eller marmor look i hånden, ved hjælp af en grundlæggende sten look maleteknik, eller du kan købe særlige køkkenbordet maling specielt udviklet til at skabe en sten look. For en mere overbevisende færdige produkt, gælde de sten look til bordplader med afrundede kanter, der ligner skåret sten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com