Maleri ideer til Preteen soveværelser

October 4

Maleri ideer til Preteen soveværelser

Tweens nyde at udtrykke sig og vise andre deres personligheder. Forældre kan hjælpe tweens personliggøre deres soveværelser med en let maleri projekt. Disse projekter bruge grundlæggende maling og materialer, der kan findes rundt omkring i huset eller på den lokale hjemme forbedring butik. Derudover er teknikkerne grundlæggende så preteen kan fuldføre projektet, alene eller med minimal hjælp.

Compact Disc Stenciling

Tweens kan bruge gamle cd'er som stencils til at oprette polka prikker eller en tom palet at skrive beskeder. Hvis cd-rom'er er tapede til væg før maleri, har preteen forskelligt farvede cirkler til at dekorere som hun vælger. For at gøre dette, bør preteen samle flere gamle cd'er og tape dem til deres ønskede plads på væggen. Preteen kan beslutte, hvis hun ønsker kredse til at være lige eller tilfældigt fordelt. Når cd-rom'er er tapede, kan hun male over området eller hele rummet, som hun ønsker. Hun skal ikke male over cd-rom'en helt, selv, for at sikre, at maling ikke bløder på indersiden cirkel af cd-rom'en. Når malingen er helt tør, bør preteen tage diske ud af væggen. Dette vil give hende flere kredse af en anden farve. Hun kan enten lade dem til at ligne prikker eller hun kunne bruge stencils til at skabe små billeder, der supplerer hendes personlighed eller andre soveværelse indretning.

Tavle kalender væg

Hjælpe tweens holde styr på deres travle hverdag, kan de oprette en tavle mur, der har en ugentlig eller en månedskalender. Køb sort tavle maling og lad teen til at male en hel væg. Efter malingen tørrer til en til to timer, kan preteen beslutte, hvor hun ønsker sin kalender. Preteen kan enten vælge at gøre en meget struktureret månedlige kalender eller hun kunne bare skabe en kvadrat for hver dag i ugen. Denne idé ville også hjælpe preteen holde styr på daglige rutiner og gøremål. Ifølge Martha Stewart, kan maleren blande forskellige grader af hvide og sorte tavle maling farver for at oprette forskellige farver af grå. Dette kunne være en dekorativ virkning for forskellige dage i ugen eller måneden. Ud over kalenderen, kan preteen skrive notater og noter på resten af væggen. Hendes venner kan skrive beskeder til at tilpasse sit værelse endnu længere.

Glød i mørke

Holde en preteen soveværelse indrettet selv når lysene er slukket med glow-in-the-dark maling. Mange malere bruge disse maling til at oprette stjerner eller en galakse i et soveværelse. For at holde det enkelt, sælger nogle producenter glow-in-the-dark maling rør, der har vedhæftede filer til at oprette stjerner i flere størrelser. Disse malinger også kommer i flere farver. Preteen kan male med disse glow-in-the-dark maling på hendes loft til at skabe en visuelt tiltalende effekt, når lysene er slukket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com