Maleri ideer til Primitive hylder

May 7

Maleri ideer til Primitive hylder

Udtrykket "primitive" i hjem udsmykning kan beskrives på mange måder, herunder "Americana," "landet," "primitive land" og "primitiv gård." Disse termer henviser til møbler, kunst og tilbehør med en hjem-spundet, rustikke eller slidt look. Hvis du har hylder fremstillet i primitiv stil, male dem i overensstemmelse hermed og de vil se ud som om de var lavet af en land-bolig forfader og overleveret gennem generationer.

Base Coat

Den grundmaling er, hvad giver dine hylder deres overordnede farve. Forvitret, mat, dæmpede farver give din stykke alder og ægthed, i modsætning til blank brights, som ser helt nye. Mælk maling er et glimrende valg for en tonet ned vask af farve og give dine hylder blot et strejf af grynet konsistens. Hvad angår farvepaletten går, tror "sun-falmede." Næsten enhver farve fungerer så længe det er en forvitret, dæmpede skygge. For ekstra interesse, overveje maleri opbakning og sider af hylderne én farve, og på hylderne, selv en anden.

Glasurer

Hvis det ønskes, kan du male en glasur over din base coat. Glasurer er semi-gennemsigtig toplakker, der er tonet med farve for at give din stykke dybde og instant alder. Forskellige glasurer opnå forskellige effekter. For eksempel, en brunlig glasur lidt mørkere din maling farve og giver din brik en ældre, plettet look. En hvidlig glasur lidt lysner dit grundfarven og giver malingen mere af en sol-falmede look. Hvis din hylder har nogen form for tekstur eller carving, glasur liggende i de lille indentions, gør den tekstur eller udskæringer mere synlig.

Special Effects

Gå den ekstra mil med en speciel effekt. Hvis du har en kunstnerisk hånd, prøve at male nogle frugter, blomster, dyr eller figurer i en folk-art stil på dine hylder. Hvis du ikke er sikker på dine kunstneriske evner, kan du prøve at stenciling. Knitrende er et middel for at tilføje alder og karakter til dine hylder. Med knitrende anvender du en underkjole i én farve, en base coat i en anden farve, og knitrende medium oven på den base coat. Knitrende medium forårsager grundmaling til knæk, udsætter små årer af underuld.

Sørgeligt

Sørgeligt dine malede primitive møbler er en anden måde at opnå en ægte, i alderen look. Når du har malet din brik, let sand hjørner og kanter til at afsløre en lille mængde af nøgne træ. Dette giver dine hylder en brugt, tid-slidt look. Et andet foruroligende teknik er at bogstaveligt bang op dine hylder; denne teknik er bedst anvendt før maleri. Der er forskellige metoder til at opnå denne type sørgeligt. Du kan gøre små grupper af tre til fem søm huller ved simpelthen hamren i negle og fjerne dem. Eller prøv at ramme din brik med en længde på kæde for instant karakter, eller droppe det flere gange på en konkret indkørsel eller terrasse. Start langsomt og forsigtigt, så nogle hylder vil bryde eller knæk når nødstedte alt for hårdt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com