Maleri ideer til små køkkener

June 25

Maleri ideer til små køkkener

Et lille køkken kan enten være hyggelige hjertet af hjemmet eller en trange mørke kabys hvor boligejere haste ind og ud. Den rigtige farve ordningen og maleteknikker kan skjule en lille køkken fejl og give en illusion af rum og lys. Maleri ideer til små køkkener gå ud over grundlæggende hvid og farvevalg er levende og dejlig.

Kølige farver

Køkkenet er et sted for aktivitet og bevægelse i et lille rum kan tilføje til de trange følelse, bemærker webstedet Home udsmykning Made Easy. Male væggene med farve fra familien cool, lys blå, grøn og violet, bringer mindre visuel energi ind i et rum. Kølige farver også tendens til at narre øjet til vigende, mens varme farver føler som om de bevæger sig mod beskueren, ifølge hjemmesiden et køkken udsmykning idé. Maleri dit lille køkken med kølige farver vil give en illusion af rolig, udvidet plads.

Neutrale farver

Sande neutrale farver er sort, grå og hvid, med mange designere herunder brun som en nær-neutral indstilling. Neutral farvepaletten er alt andet end kedelig og når tilføjet på køkken vægge, neutrale farver forbedre bløde linjer og oprette en trøstende og ukompliceret atmosfære, ifølge drøm hjem design. En nøgle til at gøre en lille rum ser større er at reducere visuelle rod, og for mange livlige farver i et rum kan oprette en rodet følelse, noter a-køkken-udsmykning-idea.com. Neutral maling bringer enkelthed til en lille køkken plads og jar ikke øjet til standsning, så stænk af farve vil gøre.

Hvid

Hvid maling i køkkenet kan være den bedste måde at åbne op i rummet, især hvis kabinet og bordplader er også hvid. Hvide vægge blend til hvide lofter og trim, at skabe en problemfri plads, der synes at fortsætte i al evighed med ingen visuelle afbrydelse, ifølge Home Decor ressource. Fordi hvid maling kan komme med subtile subtones, gul eller blå, er det afgørende, at boligejere sammenligne maling prøver med eksisterende kabinet og tekstiler til at sikre, at den hvide maling vil passer bedst og ikke gøre andre hvide ser nusset eller gulnet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com