Maleri ideer til smukke design i en grøn farve

December 14

Grøn er en populær farve til maleri værelser som den supplerer mange andre nuancer. En forest green kan gøre et rum føles mere naturlige, mens lysere grønne kan formidle renhed og friskhed i et køkken. Grøn er også en populær farve til planteskoler, da det er kønsneutral. Du kan gå ud over de sædvanlige dækkende farve vægge ved hjælp af kalkmalerier, faux maleteknikker og stencils til at forbedre udseendet af dit værelse.

Farveskema

Kig på farvehjulet, hvor du kan købe til en maling eller hjem forbedring butik. Greens komplementære farve er rød. Du kan også bruge en split komplementære farve ordningen ved hjælp af grøn, rød og orange eller violet. Dette vil producere en høj kontrast udseende. En kombination af farver, der er lettere på øjet, brug en analog farveskema af grøn, gul-grøn og gul. Du kan også bruge en monokromatisk ordningen grønne i forskellige nuancer.

Kalkmalerier

Male en væg grønne kan tjene som en god baggrund for en skov eller jungle vægmaleri. Skitse en skitse af dit design let med blyant på væggen, før du begynder at male. Male baggrunden første og arbejde mod detaljer i forgrunden. Hvis du ikke er kunstnerisk begavede, skal du bruge en overheadprojektor for at spore billeder på væggen.

Faux teknikker

I stedet for at male alle fire vægge en solid green, kan du tilføje tekstur med faux teknikker som svamp maleri, rag maleri, marmorering, smertelige og stippling. Praksis på et stykke pap eller træ.

Stenciling

Male dine vægge grønne kan egner sig til at skabe en have-tema grænsen ved hjælp af stencils for vinstokke og blomster. Brug lyse, komplementærfarver til grøn som rød, orange og violet til blomsterne. Som med faux maleteknikker, praksis på pap eller træ.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com