Maleri med flad maling Over Satin maling

April 24

Maleri med flad maling Over Satin maling

I stedet for kun at ændre nuance gennem anvendelse af en ny farve maling, skal du ændre hele udseendet ved at vælge en anden finish så godt. Generelt, som dækker over en form for maling med en anden er en forholdsvis let opgave, især når du planlægger at dække satin maling, da denne type maling er porøs nok til at acceptere en anden maling type godt, at gøre din proces enkelt.

Instruktioner

•Rengør overfladen. Hvis din satin maling er dækket i snavs eller sod, starte ved at tørre vægge med en trinatriumphosphat løsning. Denne løsning, ofte omtalt som TSP, vil skære alle fedt og reducere slipperiness af din væg. Skyl væggene med varmt vand efter anvender denne løsning. Giv din nyligt rengjort vægge 48 timer for at tørre, som du ikke ønsker at anvende dit nye maling over fugtige vægge.

•Applicer en primer hvis satin maling er en mørkere nuance end farven du maler. Satin maling kræver ikke nødvendigvis dækker med en primer; men hvis du ønsker at male lys over mørke, en primer kan gøre denne overgang nemmere. For eksempel, hvis din satin malingen var en fed rød og du maler med en hvid flade maling, vil priming overfladen med en latex primer tillade dig at dække den gamle maling med færre frakker.

•Paint to frakker af flade maling. Anvende en frakke af din flade maling og lad det mindst fem timer for at tørre. Følg med en anden frakke, pasning til at udjævne uregelmæssigheder maling til at sikre en uberørt slutpuds.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com