Maleri med vand Base maling ved hjælp af en kompressor & en Spray maling pistol

September 24

Maling industri har gradvist udviklet sig på grund af den stigende efterspørgsel for sikker og ikke-giftige farvestoffer materiale. Dette fødsel gav til anvendelse af vandbaserede malinger, der er også modstandsdygtige og lightweight angår maling til substrat program. Og med hele industrien at tage på en parallel efterspørgsel efter hurtige processer uden at gå på kompromis kvalitet, sprøjtepistoler og kompressorer er kommet ind i ansøgningsprocessen maling.

Automotive maling

Automotive industrien tilbyder hundredvis af forskellige malinger med forskellige fordele og egenskaber. De har forskellige kvaliteter, såsom fremragende permanens og ikke-fading under sollys. Nogle mærker, som Auto Air farver, kan blandes for at oprette tilpassede farver og farveeffekter. De fleste vandfortyndbare lakker kræver ikke tilsætning af andre elementer og producere fine finish når det bruges sammen med klare efterbehandling elementer. Nogle kræver også en tyndere tilsætningsstof.

Materialer og forberedelse

Følgende materialer er nødvendige for maleri med vandbaseret maling: en luftkompressor, leverer tre kubikfod per minut eller højere; en airbrush; en sprøjtepistol (for større områder); varmepistol eller lampe; skrubbe pad; male filtre; Ryd frakker; affedtningsmiddel; respirator, og høj-sandkorn sandpapir.

Før maleri, skal overfladen være blottet for fremmedlegemer såsom voks, snavs og fedt. Sand eller scuff overfladen, og strippe ned, hvis det kræves. Hvis overfladen skal være skrabet, skal en primer anvendes først, da vandbaserede malinger forårsage korrosion i nøgne metal. Udfyld mangler som buler og ridser.

Ansøgning

Da malingen er vandbaseret, grundig ryster og blande skal gøres for at malingen til at sikre ensartethed farvetone. Anvendelse af malingen bør gøres tyndt for at lette fordampningen og nem tilslutning til overfladen. Successive maling belægninger anvendes umiddelbart efter den underliggende pigment er tørret. Klar belægning kan anvendes, snart efter pigment er helt tørret.

Varme kurere og andre overvejelser

Vandbaseret farve agenter kræver varme kurere ved hjælp af en opvarmet eller infrarød lampe, spray booth eller en varm luftpistol. Varme kurere bør ske forud for enhver sammenhængende farve applikationer og klar belægning. Arbejde på maleri job i navnlig kold og fugtig omgivende betingelser kræver en større mængde varme kurere, da den omgivende overskydende fugt kan forsinke den fordampning proces nødvendigt for vand-baserede pigmenter til at overholde substratet. Passende lys belægning og hærdning vil sikre, at farven forbliver.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com