Maleri Metal møbler trækker

January 22

Maleri Metal møbler trækker

Erstatte et stykke af møbler er ikke altid i budgettet, men heldigvis er der måder at fikse op en gammel skrivebord eller kommode uden at bruge en masse penge. En nem måde at tilføje et nyt udseende til dine møbler er ved at male sine metal trækker, ofte kaldet håndtag. Altid spray din trækker i et godt ventileret område og bære gammelt tøj i tilfælde af nogle af malingen ved et uheld misser sit mål.

Instruktioner

•Tag metal trækker fra dine møbler med en skruetrækker.

•Wash trækker med parabol sæbe og vand. Brug ståluld til at slippe af med vanskelige pletter eller andre bygge op. Lad tørre helt, trækker.

•Brug 150-grus sandpapir til at slibe hver del af trækker. Slibning skaber nok tekstur på trækker for malingen til at holde. Når du er færdig slibning grundigt, brug en fugtig klud eller tack klud til at fjerne støv lavet med din sandpapir.

•Sæt dem afslappet trækker på en flad overflade, såsom pap eller avis. Hvis skruerne på bagsiden af din trækker ikke flytbare, holde enderne af skruerne ind et stykke af Styrofoam. Hvis din skruer er aftagelige, men vil vise når trækker er påsættes igen, er det stadig en god idé at sætte skruerne i Styrofoam, så toppen af skruerne kan males.

•Spray trækker og skruer med en ren metal primer. Hold dåsen ca 12 inches væk fra trækker og holde kan i konstant bevægelse, som du spray fra side til side. Husk på, at et tyndt lag er bedre end en tyk pels, som primeren er mindre tilbøjelige til at dryppe. Hvis du har trækker på deres sider, vente på primer til at tørre helt, før du tænder trækker over at prime anden siden. Lad trækker tørre pr fabrikantens anvisninger.

•Anvend en metallisk emalje spray maling til at dække trækker og skruer med en top coat. Igen, skal du bruge et jævnt lag af dækning og holde spray kan i konstant bevægelse, som du maler fra side til side. Tillad trækker tørre tidsrum fabrikanten anbefaler. Anvende en anden frakke, hvis nødvendigt.

•Tillad trækker og skruer til at tørre helt, før du vedhæfte dem til møblerne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com