Maleri møbler: Husstand Tips

May 24

Maleri møbler: Husstand Tips

Maleri møbler er en måde at sætte fut i gamle eller slidte møbler uden besvær og mulige eksponering for toksiner, der er involveret i stripping maling. Møbler malet i lyse farver kan sætte fut i et levende miljø og er især velegnet til børns værelser. Maling tillader også brug af en klasse af træ, der ikke ville være passende for møbler når malet med kun en klar finish.

Farver

Hvilke farver du bruger på dine møbler, afhænger af den effekt, du forsøger at opnå. En folkekunst eller primitive look kan opnås ved hjælp af pasteller, mælk maling eller toner, der er forbundet med antikke møbler, såsom lys grå eller navy blå. En mere moderne look, eller den lysstyrke, at folk ofte ser i børneværelser, kan opnås ved hjælp af farvestrålende højglans akryl. Højglans maling er også velegnet til områder, hvor børn kan spise eller færdiggøre håndværk, fordi det er nemt rengøres.

Stenciling

Stenciling er en sjov og interessant måde at sætte fut i en gammel stykke af møbler. Stenciling værker af fastsættelse af et stykke pap eller papir med designs skåret ud af det, og derefter male over det så at designene er tilbage på overfladen nedenunder stencilen. Stencils på møbler kan være en enkel kant af cirkler, hvirvler eller diamanter eller et omfattende dekorative billede i midten af en dør eller bordfod. Flerfarvede stenciling effekter kan opnås ved hjælp af flere stencils med forskellige dele af udformningen skåret ud.

Antik

Antiquing, også kendt som sørgeligt, er praksis med at gøre et stykke af møbler ser ældre end ved slibning, denting og iført det. Dette sker ofte med antikke reproduktion møbler for at gøre det ligner den ægte vare. Denne praksis kan gøres i forbindelse med maleri, især når du bruger traditionel maling som mælk maling. Når malingen er blevet anvendt og har tørret, gnid stykke rask med fine emery papir eller ståluld på de dele, der typisk vil modtage de mest slid: kanter af tabeller, lavere bårer hvor folk hvile fødderne, og omkring døren og skuffe håndtag.

Forberedelse

Maling job på et stykke af møbler er kun så god som sin forberedelse. Sørg for at rense møblerne grundigt før maleriet og prime enhver nøgne træ med den passende primer før du anvender finish pelsen for at styrke båndet mellem træ og maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com