Maleri Over et Panel

May 24

Træpaneler kan gøre et rum vises mørke og forældede. Imidlertid kan fjerner paneler ikke være så let da væggen bag det kunne blive beskadiget i processen og kræver reparation. En lettere mulighed for at skjule gamle træpaneler kunne være at male over det. Maleri træpaneler kan puste nyt liv i en forældet rummet og gøre det ser mere moderne. Visse teknikker eller trin bør følges, når du maler over træpaneler, så det gøres korrekt.

Forberede paneler

Før maleri over træpaneler, skal du forberede det. Rengøre træets overflade med en fugtig klud, så alle de støv og snavs er fjernet. Fylde neglen huller med caulk eller træ fyldstof. Efter caulk tørrer, sand det med fint sandpapir og tørre væk støvpartikler. Anvend maler tape langs baseboards, lofter og tilstødende vægge, så du ikke Mal nogen uønskede overflader.

Slibning

Den eneste slibning, der skal gøres er, hvis paneler er splintrede, hvorefter glat overflade med medium-sandkorn sandpapir. Hvis der er en glans som en shellak på overfladen, sand det med 220 sandkorn sandpapir. Efter slibning, tørres væk støvpartikler. Et alternativ til slibning er at anvende en grundig belægning af flydende deglosser til træpaneler med en blød klud. Du kan finde dette produkt på ethvert hjem forbedring butik.

Anvende Primer

Inden for en time for at anvende deglosser, prime træpaneler med en olie-base primer, som er bedre end vand-baseret, fordi det er mere holdbare og fedt ikke kan trænge ind og ødelægge finish. Det er bedst at anvende primer med en 3/8-inch nap roller, så det bliver ind i alle sprækker. Hvis du ikke kan få primeren ind i revner eller hjørner med en rulle, skal du bruge en lille nylon pensel til at arbejde i primeren. Det er kun nødvendigt at tilføje et lag af primeren, men sørg for du anvende primeren på hele væggen.

Maling af paneler

Tillad primer til tørre i flere timer før du anvender maling. Forskellige typer af maling tørre til forskellige priser, så det er bedst at tjekke tørretider efter produktets instruktioner. Når primeren er tør, anvende et tyndt og jævnt lag af oliebaseret maling. Anvende på samme måde som primeren og brug en 3/8-inch nap rulle og en lille nylon pensel til at komme ind i hjørner eller riller. Når den første maling pels tørrer, tilføje en anden frakke af maling. Dække hele væggen i paint.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com