Maleri Over gamle malede fyrretræsbrædder på vægge

November 22

Maleri Over gamle malede fyrretræsbrædder på vægge

Hvis du har gamle malede pine paneler i dit hjem, kan en ny frakke af maling friske det op. I mange tilfælde er maleri over tidligere malede paneler ikke anderledes end maleri over paneler, der har aldrig været malet. Den eneste undtagelse er, hvis malingen er peeling eller tilhugget. Derefter skal du glatte området før maleri. Mens en maling rulle kan være nyttige for at nå frem til store områder, er en pensel nødvendigt at nå mellem pine bestyrelsen planker.

Instruktioner

•Rengør pine bestyrelsen paneler. Tør ned de malede brædder med affedtning sæbe, en blød klud og vand. Rengøring bestyrelser skal fjerne snavs og støv. Lad bestyrelser lufttørre før grunding.

•Glatte overfladen af paneler. Hvis den oprindelige maling er skår eller boblede, kan du bruge en maling skraber og sandpapir til at glatte overfladen af paneler. Brug en maling skraber til at fjerne store dele af boblede maling. Når de store maling chips er borte, glatte maling overfladen med sandpapir. Fjerne den slibning støv med en fugtig klud.

•Prime paneler med oliebaseret primer. Latex primer vil fungere godt, hvis paneler ikke har nogen vanskelige pletter. Oliebaseret primer blokerer imidlertid pletter bedre end latex primer. Sprede primer på fyrretræsbrædder med en pensel. Åbne vinduer for god ventilation, når du arbejder med oliebaseret primer. Lad primeren tørre ifølge producentens anvisninger.

•Paint paneler med latex maling i dit farvevalg. Brug en pensel til at anvende maling til den gamle pine paneler. Lad den første frakke af maling tørre og derefter anvende en anden efter behov.

Tips & advarsler

  • Huse, bygget før 1978 kan have bly maling. Ikke sand eller forstyrre maling på gamle fyrretræsbrædder i dit hjem, hvis det er tilfældet. Konsultere en professionel, den bedste fremgangsmåde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com