Maleri Over halvblank uden Primer

July 8

Maleri Over halvblank uden Primer

Samtidigt male over halvblank uden en primer ikke anbefales normalt, i nogle situationer er det en mulighed, bør du overveje. Når du ønsker at røre op din gamle maling job med en frisk lag eller gå en nuance mørkere, kan maleri uden priming spare dig tid, kræfter og penge. Så længe du bruger den samme type af maling i en lignende skygge på en væg i rimelig god stand, kan du slippe af sted med at tage en genvej.

Instruktioner

•Mix 1/2 kop af ammoniak med 1 gallon af varmt vand og brug en klud til at tørre vægge ren. Tørre væggene igen med rent vand og en klud.

•Indstil om din malingen er vandbaseret eller olie-baseret, hvis du er usikker på hvilket slags maling du har brugt sidst. Uden grunding skal du ikke skifte type maling har du på væggen, da det kan resultere i en dårlig finish, som kan i sidste ende knæk og skræl. Fugt et stykke vat med sprit og gnide en plet på væggen med det. Hvis farven på vat, bliver det er vandbaseret, eller latex, og du nødt til at bruge latex maling. Hvis intet kommer, bliver det er oliebaseret, eller alkyd, og du nødt til at bruge oliebaseret maling.

•Få olie eller latex maling i den samme eller lignende farve som du har på din væg. Ændre farver uden primer kan kræve ekstra frakker, især hvis du vil fra mørke til lys. Det ville ende med at tage mere tid, penge og kræfter, så hvis du ikke selvansugende, er det bedst at holde sig med skyggen allerede på væggen. Du kan vælge enhver finish du ønsker, selvom skifte til flade eller æggeskal malinger, som har flere pigment, vil give dig bedre dækning end halvblank eller blank maling.

•Dæk dit gulv og møbler med en dråbe klud og beskytte Gulvlister, tilstødende vægge eller loft med malerens tape.

•Sand vægge, hvis det ønskes. Mens ikke absolut nødvendigt, en lys slibning med fint grus papir tager off glans off halvblank og giver en "tand" på væggen for bedre vedhæftning. Dette reducerer antallet af frakker du skal bruge, især hvis du bruger en halvblank eller blank finish maling. Tørre vægge godt med en fugtig klud eller tack klud og vakuum op støv før maleri.

•Åbn din maling kan og rør malingen grundigt. Male kanterne og hjørnerne med en 2 - til 3-tommer malerpensel.

•Pour nogle male i en rulle gryde. Roll på maling til at dække resten af overfladen. Tillader den første frakke til tørre, og undersøge finish. Anvende en anden og tredje frakke, hvis det er nødvendigt, indtil du er tilfreds med dækningen.

Tips & advarsler

  • Ikke sand væggene, hvis dit hus blev bygget før 1978. Væggene i huse bygget før 1978 kan have været malet med blyholdig maling. Hvis ja, er slibning en sundhedsfare.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com