Maleri Over oliebaseret maling med Latex

October 12

Maleri Over oliebaseret maling med Latex

Oliebaseret maling indeholder en glat finish, som kan være ganske svært at dække med latex maling. For at opnå en malet overflade, der ikke chip væk eller skalle af, skal du først forberede overfladen. Forberede overfladen kan synes som den største udfordring, men jo mere tid du lægger i udarbejdelsen af overfladen, den længere varig din maling job vil udholde. Du kan med held male over oliebaseret maling med latex i mindre end en dag og oprette en helt ny udseende inde i dit værelse.

Instruktioner

•Sand ned væggene med 100-sandkorn sandpapir. Ideen er at slibe overfladen helt primer og maling for at holde sig fuldt ud. Sand over alle områder af væggen indtil væggen er ikke længere glat at røre ved.

•Aftør væk støvpartikler ved hjælp af en fugtig klud. Sørg for at fjerne alle støv og oprustning, som materiale tilbage på overfladen kan skabe en uinteressant færdige produkt.

•Tape omkring væg trim og lofter ved hjælp af malerens tape. En 1-til-2 tommer tyk maler tape rulle vil skabe en pålidelig grænse, at fjerne muligheden for maling nå overflader du ikke ønsker at dække.

•Dæk hel væg overflade ved hjælp af en shellac primer. Dække store områder af væggen med en maling rulle og touch-up hjørner med en malerpensel. Tillad primer til tørre i en time før du fortsætter.

•Dæk hele væggen overflade ved hjælp af latex maling. Dækker store områder af væggen med en maling rulle og touch-up hjørner med en malerpensel. Gøre det muligt malingen til at tørre i to timer og anvende en anden frakke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com