Maleri på væggen med mellemlægsserviet Stencil

April 2

Maleri på væggen med mellemlægsserviet Stencil

Doilies er udstansede papir cirkler, der ofte bruges til linje retter. Disse doilies sælges i pakker af 25, 50 eller 100 stykker og med mange mønstre. Nogle doilies er ikke runde men ovale eller endda rektangulære, men de mest almindelige stykker er runde. Når du ønsker at stencilen doilies på en væg, du skal huske, at malingen du bruger over mellemlægsserviet mønster vil være vægfarven. Den farve, du maler på væggen før stenciling bliver mellemlægsserviet farve.

Instruktioner

•Paint din væg ved hjælp af en valse i mellemlægsserviet farve. Fordi de fleste af væggen vil blive dækket i en anden vægfarve, behøver mellemlægsserviet farve ikke at nå hjørnerne eller trim. Male kun de områder, hvor du gerne vil mellemlægsserviet at vise. Gøre det muligt malingen til at tørre i otte timer.

•Spray på bagsiden af en papir doily med stencil klæbemiddel. Denne limen vil tillade dig at fjerne mellemlægsserviet efter påføring af maling.

•Anbring mellemlægsserviet over området væg du ønsker at male. Det er ofte en god idé at skære et slot midt i dug og bruge slot til maler tape til at vedhæfte dug på væggen lettere. Tryk på mellemlægsserviet fast til væggen med et tapet søm roller langs alle kanterne. Spray og lægger alle dine doilies til væggen.

•Pounce eller ujævnhederne væg farvet maling over de lacy dele af dug. Dette er et maleteknik ved hjælp af en meget stiv og tør næsten børste. Penslen skubber maling ind i hullerne i stencilen uden at give for meget maling til at sive under stencilen. Disse pensler er solgt i afsnittet stencil i håndværk butikker.

•Drej væggen maling på områder mellem stencils og hvor området væg er åben. Bruge en vinklet pensel til at skære omkring din trim og hjørner. Trække ud stencilerne, før malingen er tør. Trække på en 45-graders vinkel ved hjælp af konstant pres. Det er sandsynligt, at nogle stencils vil falde fra hinanden. Brug en skarp kniv og pincet til at fjerne de små stumper.

Tips & advarsler

  • Arbejder på et lille afsnit af muren på én gang vil tillade dig at føle sig mere vellykket, og det vil hjælpe dig med at fjerne stencilerne, før væggen tørrer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com