Maleri Tips til romantiske soveværelser

February 10

Maleri Tips til romantiske soveværelser

Romantiske farver og indretning behøver ikke at være nuancer af røde og pink eller omfatter tacky, hjerte-formede tilbehør. Hvis du vil male et værelse for at gøre det romantiske, er der mange muligheder at vælge fra. Romance er lige så meget om ro og skønhed, som det handler om lidenskab, og der er mange kombinationer af farver til at formidle disse følelser.

Naural og lyse farver

Blød og neutrale farver gør god maling kombinationer for et romantisk soveværelse. Lysere nuancer af grøn slappe af øjet og toner af blå bringe ned blodtryk og langsom puls. Kombinere disse farver med neutral, off-white toner som linned og creme til at fremhæve naturlige træ og glas funktioner, der er i rummet for at tilføje nogle tekstur og holde de bløde farver fra at kedeligt. Ethvert soveværelse, men især en romantisk ene, skal være smukke og afslappende uden at være kedelig.

Varme farver

Stærke, lyse farver som rød, lilla og gul er forbundet med energi og spænding, men også tendens til at hæve niveauet for irritabilitet og aggression i et værelse. Indirekte belysning eller tunge gardiner kan hjælpe med at blødgøre en farve ved at reducere lyset i rummet. Mix mørke røde eller lyse gule med brune og andre jordfarver give dem en blød, rig ser. Lilla forbliver rige og levende, selv når meget lys og mørk lilla gør et rum sofistikerede og elegante.

Naturlige temaer

Naturlige begivenheder som tropiske solnedgange eller nordlys kan inspirere maleri ideer for romantiske soveværelser. En gul, der normalt forekommer alt for aggressive i et soveværelse kan kombineres med en lys blå eller dyb orange at formidle udseendet af et ocean solnedgang. Lilla og grønne måske ikke synes som en meget sandsynligt kombination indtil du ser den romantiske pragt af nordlys. En kombination af lys, afslappende grønt og dyb, sofistikeret lilla ville gøre et soveværelse ser meget lokkende.

Periode Romance

Du kan give dit soveværelse en romantisk tema ved at forbinde det med en svunden æra. Victorianske eller Colonial toner og funktioner kan også gøre en soveværelse romantisk. For eksempel, indviklede rulning mønstre langs toppen af væggene, lyse grønne og mørke brune definere en viktoriansk soveværelse og er let at oprette igen med nogle stencils og maling. Både Colonial og victorianske romance kunne være mere om træ pletten end maling, da træ korn var traditionelt tilføjes victorianske værelser for at få dem til at føle sig bedre Tilpas.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com