Maleri Tips til skrå lofter

November 12

Maleri Tips til skrå lofter

Skrå lofter kan skabe udseendet af en større plads. Den standard fladt loft gør montering af armaturer nemmere men mangler den æstetiske appel af skrånende loft. Maleri et skrånende loft er ikke anderledes end maleri en normal loft. Maleri nogen form for loft kan være enklere ved at følge et par specifikke tips.

Rullerne

Rullerne kan du male større områder hurtigere. De fleste enhver type hånd rulle kommer med et håndtag, der er åben på den ene ende at give mulighed for udvidelse håndtag. Brug forlængelse håndtag. Hvis den maksimale højde på det skrånende loft er 8 fod, skal du bruge et minimum af en 10-fods rulle. Den ekstra længde tillader dig at rulle loftet uden at skulle stå direkte under rullen. Rullen bliver sprøjt nogle maling; holder rullen i en vinkel til loftet beskytter dig mod splatter. En magt-roller fjerner behovet for en spand og indlæser rullen automatisk med maling. Power-rullerne også medvirke til at eliminere splatter ved at holde niveauet af maling selv.

Højde

De fleste hvælvede eller skrå lofter er typisk højere end 10 fod. Den standard skrånende loft strækker sig så højt som en anden sal, hvis ikke højere. Du kan bruge en stige til at nå de højere point, men der er iboende farer forbundet med stiger, såsom stabilitet og falls, som du let kan undgå. Stilladser tillader dig at have en overflade til at gå over, som er stabil. Stilladser kan tilpasses til de højder, der er nødvendige for at fuldføre projektet og er enkel at sætte op. Bruge stillads for enhver højde større end 12 fod. De fleste udlejningsselskaber vil oprette stilladset, hvis det ønskes. I mangel af stilladser, kan en anvendelige stige, der folder på tre led blive rejst for at simulere stilladser. Sørg for at placere en planke på stigen til at gå over.

Metoder

Metoder for at male et loft er lidt anderledes end maleri en væg. Arbejde i små sektioner, normalt 3-fod kvadrater, danner en W eller M med malingen i første omgang. For skrå lofter, starte på det højeste punkt og arbejde din vej støt tættere på væggen. Ved hjælp af en maling sprøjte på lofter fremskynder projektet men efterlader sediment i luften, der vil bosætte sig på væggene. Male loftet først og derefter væggene så at nogen pletter på væggene fra loftet maling kan dækkes. Gemme fine detaljer arbejdet til sidst. Loftet er hurtig arbejde, men når du kommer til de kanter og trims, du typisk vil bruge en håndholdt pensel. Venter indtil udgangen tillader dig at rydde op fejl fra rulle eller sprøjte i hånden på én gang, i stedet for før og efter maleri. Et skrånende loft er hårdt nok til at male uden at skulle klatre op og ned ad lejdere adskillige gange for at rette fejl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com