Maleri vægge til at ligne Molding

December 11

Crown molding er en træ trim typisk anvendes til fælles mellem en væg og loft. Det kommer i forskellige størrelser, og nogle typer har endda hjørne leddene udhugget i en lettelse mønster. Desværre, kroneformen kan være dyrt og vanskeligt at installere. Du kan oprette din egen faux kroneformen, dog med lidt tape og nogle maling. Fra en afstand, vil du næsten ikke kunne se forskel.

Instruktioner

•Paint vægge første. Hvis du vil male væggene en anden farve, skal det gøres først. Anvende mindst én frakke af maling og giver det masser af tid til at tørre--seks til otte timer er typisk nok for latex maling.

•Tape startområdet for crown molding. Du skal bruge to sektioner af malerens tape til dette projekt - en for den øverste linje af faux støbning og en for den nederste linje af faux støbning. Den øverste linje bør faktisk være loftet, så Anvend bånd langs loftet i sømmen mellem væggen og loftet. Måle ud hvor stor du ønsker din støbning til at blive. To til fire inches er standard. Brug din målepind til at hjælpe dig med at holde en lige linje og anvende den anden linje af tape på væggen.

•Paint i imiteret støbning. Hvis du brugte en mørk farve på væggene, skal du muligvis prime området først for en korrekt anvendelse af farve. Tillad denne primer tid til at tørre. Male i støbning i den ønskede farve. Lad denne frakke tørre i fire til seks timer. Om nødvendigt anvende en anden frakke.

•Opret faux kanter. Hvis du føler dig initiativrige, kan du oprette faux cornishes for hjørner af rummet. Få en stencil og tape det i hjørnet. Vælg en farve til et par nuancer mørkere end hvad du malet støbning og maling over stencilen. Fjern det omhyggeligt.

•Fjern den maler tape. Forsigtigt fjerne den maler tape fra væggen og loftet. Gå langsomt - du ikke ønsker at trække off malingen, som du går. Hvis det er nødvendigt, Anvend touch-up maling hvor det er nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com