Maleri Vinyl skodder

June 28

Fjerne og rengøre skodderne

De skal fjernes fra siden af huset, før vinyl skodder kan blive malet. Ser mellem lamellerne på skodder til at finde de skruer, der holder dem på plads, fjerner dem, så du kan tage lukkeren ned. Når du har fjernet skodderne, ren dem med varmt sæbevand og derefter skylles og lad tørre. Dette vil sikre, at ingen støv eller snavs er tilbage på de skodder, der kunne forårsage du har problemer med din maling job i fremtiden.

Anvende maling i lag

Ved hjælp af et sæt af savbukke placeret i en græsklædte del af din værftet, placere skodderne, så de ikke vil blive slået. Med en sprøjtepistol maleri, anvende maling i tynde lag. Tillad det første lag tørre fuldstændigt, før du anvender andet. Et tredje lag kan forårsage du mister nogle af detaljerne i din skodder teksturer, men vil give ekstra holdbarhed af Paint. Hvis du vælger at tilføje en tredje lag, så lad det andet lag tørre inden anvendelse.

Forsegle, tør og Rehang skodder

Når malingen er helt tør, skal du bruge en klar fugemasse til at anvende en top coat på skodder. Lad fugemasse tørre helt, før du rehang skodder. Mens det tørring bør du tage tid til at rengøre væggen hvor skodderne tidligere hængende, fjerne snavs, støv og andre materialer, der kan have bygget op bag skodderne. Brug et par tænger til at fjerne skruen ankre fra deres huller, erstatte dem med nye til at holde skruerne fra glider eller løsne efter skodderne har været påsættes igen. Line nyligt malet skodderne op med skrue ankre og vedhæfte dem fast til væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com