Malerier til franske Country indretning

January 17

Malerier til franske Country indretning

Franske country indretning er varm og indbydende, fuld af solrige farver findes i naturen, har en rustik, men absolut gammeldags udseende. Kunst, der supplerer dit franske country indretning kan være uformelle og finurlig folkekunst, såsom hane udskriver indrammet i ru-hugget træ. For kunst, vælge udskrifter af olie malerier af det franske landskab, haver, der er optøjer af farver, cottages fundet på en markvej og kurve fyldt med blomster.

Berømte franske kunst

Impressionistiske Claude Monet er en berømt kunstner tilknyttet provincial landskaber og scener supplement til franske country indretning. Mange af Monets landskaber blev malet da plein air, hvilket betyder udendørs i naturligt lys og ikke i et studie. Monet sagde "den rigdom, jeg opnå kommer fra naturen, min inspirationskilde." Du kan muligvis ikke har en Monet originale, men helt sikkert nogen print af en Monet landskab eller haven ville være vidunderligt hjemme i dit franske country indretning. En høj kvalitet væg kalender med Monet malerier, eller en bog af Monet kunst med fuld farvefotos kan bare give dig udskrifter godt nok for at ramme, også.

Dag kunstnere

Farverige malerier af landskaber byder på haver og brolagte stier, uroligheder blomster og indbydende cottages er perfekt til franske country indretning. Du kan finde udskrifter af sådanne malerier, herunder lærred-look prints strakt over træ. En fin dag kunstner skaber disse smukke impressionistiske malerier er Jennifer Young, og hendes hjemmeside er angivet nedenfor.

Fransk land motiver

Roosters vrimler i franske country indretning, som gør toile, som er velkendte skitse stil kunst af pastoral scener i én farve på en hvid baggrund, herunder naturligvis haner. Men andre motiver omfatter biller, oliven, blomster og fleur de lis. Disse er enkle billeder du kunne reproducere og male selv. Eller scanne i en af disse motiver, såsom fleur de lis, og farvelægger det i forskellige nuancer, såsom lavendel, guld, orange, jæger grøn eller himmelblå. Derefter printe farve versioner alle i samme størrelse og ramme dem til at matche i smedejern. Voila - har du en fransk land kunst gruppering for at accessorize din indretning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com