Malet Cement blok væg ideer

October 30

Malet Cement blok væg ideer

Cement blok vægge er undertiden bruges udendørs i stedet for hegn, især hvor hjem er bygget tæt trafikerede veje og motorveje. Cement blok fungerer som en støjskærm. En cement blok væg kan være grimme, selv om det er blevet malet. Men du kan fikse op en malet cement blok væg at tilføje skønhed og interesse til din værftet.

Anvende en Faux Finish

En malet cement blok væg kan kigge plain. En faux finish kan give det en elegant og smarte udseende. Der findes forskellige metoder til faux-finish din væg, afhængigt af den ønskede effekt. Almindeligt, bruges svampe og klude til at anvende en anden frakke af maling over pelsen, der allerede er der. Du kan vælge en lidt lettere eller lidt mørkere nuance af grundfarven, eller du kan gå med en forskellige men komplementære farve helt (fx svamp maling med fersken-farvet maling via en cremefarvet base).

Frakke med en brugbar Finish

Male over din væg ved hjælp af en maling, der vil omdanne din mur i brugbare plads. For eksempel, hvis du har børn, male væggen ved hjælp af sort tavle maling, omdanne din cement blok væg til en gigantisk tavle, som de kan trække på til deres hjerter indhold. Hvis du bruger tid udenfor i poolen, male væggen hvid, så du kan projicere film på det, mens du slappe af på en floater.

Pynt med planter

Hvis du ikke ønsker at rode med maling, overveje at tilføje planter til væggen fut i det. Langs væggen, plante bambus, der vokser hurtigt, eller et espalier med en klatring plante, der vil sprede opad og udad som det vokser, skal du tilføje visuelle interesse til din væg. Dekorativ plante foran din espalier eller bambus vil tilføje dybde til din væg have. Du kan også købe små monterbar plantageejere og aborre dem sporadisk langs din væg.

Tilføje kunst

Overvej din malet cement blok væg et tomt lærred. Tilføje udendørs kunst som vandtæt malerier og flade, kan monteres på kobber skulpturer. En mosaik fliser vil også tilføje visuelle interesse. En hængende vand springvand giver ikke kun visuelle appel, men også den bløde og afslappende lyd af rindende vand. Eller hvis du er kunstnerisk tilbøjelige, male din egen vægmaleri.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com