Malet træ trappe Landing ideer

August 13

Malet træ trappe Landing ideer

Landing af en trappe er en mulighed for at anvende dekorative maleteknikker. Maleri landing giver trappen et blikfang og forvandler landing i et knudepunkt for området trappe. Snarere end blot et vendepunkt eller toppen af en trappe, kan ved hjælp af den rigtige maleri på trappen eller væggen over dem slå landing i et kunstværk.

Trompe l'oeil

Et trompe l'oeil maleri er en optisk illusion hen til gøre det ud, som en tre-dimensionel stykke er til stede på en væg. Virkeligheden er, at væggen er helt flad. For landing af en trappe, tilføje den samme dekorative accent du ville få ved at sætte møbler der uden at kræve plads til et bord eller en kommode. Male en ende tabel, kommode eller vindue dækket med gardiner på væggen af trappe landing. Hvis du ikke er dygtig til at male, hyre en professionel maler eller kunstner til at skabe illusionen af et ægte stykke af møbler på landing. For at forbedre virkningen, tilføje reelle elementer såsom hængende reelle gardinerne på tværs af et malet vindue eller hængende en kappe ur fra væggen, så at det ser ud som det hviler på en kommode, malet på landing væg.

Malede Runner og tæppe

Stedet for at bruge en ægte tæppe runner up trætrapper, der kan flok og forårsage ture, male en løber op ad trappen. Brug de samme maling farver til at male et tæppe ved landing af trappen. Malede gulvet tæpper kan være simple kvadrater med malede kvaster i hjørnerne eller udsmykkede faux orientalske tæpper med indviklede mønstre. Selv om den malede tæppe ikke vil føle sig som et tæppe under fode, vil det være sikrere, fordi det forhindrer glider som en kaste tæppe kan forårsage.

Stenciling

Stencilen et design på gulvet i landing at give trappe et hyggeligt udseende. Bruge stencils fra en maling butik til at anvende figurer omkring kanterne af landing plads eller på tværs af midten af gulvet. Stencil design til at matche resten af hjemmets indretning. For eksempel, hvis du har et hjem med en land design, vælge farm animal silhuetter eller en tern på gulvet. Hjem med natur-tema kan udvide det til landing ved hjælp af blomster eller planter som stencil mønstre.

Medaljon

Male en stor medaljon på gulvet i trappe landing til at afspejle en rose vindue design på gulvet. Effekten er fordoblet, hvis du har en runde skåret glasvindue på væggen over landing. Når lyset skinner gennem vinduet på gulvet, vil det se ud som lys, der kommer gennem vinduet har malet billedet på gulvet. For en brugerdefineret twist på en medaljon, male det for at afspejle din familie crest.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com