Maleteknikker til væg striber

December 6

Male striber på en væg er godt alternativ til at bruge tapet. Du kan vælge den nøjagtige farve ordningen til at matche dine eksisterende indretning eller starte med en ren lærred. Striber på en væg kan dramatisk ændre et rum. Du kan oprette en sofistikeret look eller gør det vilde og sjovt.

Forbered rummet

Brug malerens tape til at maskere loftet, gulvbrædder og alle vindue og dørkarme. Udfylde eventuelle huller eller revner i vægge med spackling, og let sand væk enhver sidesten spackling hvis det er nødvendigt. Trække møbler fra vægge for bedre adgang. Dække gulve med lagen til fange hvilken som helst maling, der kan dryppe fra pensel eller rulle.

Male bunden

Grundmaling af maling bliver lysere farver du har valgt. En mørk farve vil være sværere at skjule når det er tid til at male den anden stribe, og det kunne eventuelt har brug for to frakker.

Striber

Måle på væggen for at bestemme den bredde, du får brug for striberne. For eksempel, kan en mur, der er 12 fod bred opdeles i 24 6-tommer striber. Gøre en simpel blueprint af værelse på papir til at dobbelt-tjekke din målinger. Hvis du ikke er sikker på den ønskede for dine striber bredde, skåret strimler af papir og tape dem på væggen. Dette vil give dig en idé om, hvorvidt du ønsker at gå bredere eller tyndere med design. Måle toppen og bunden af væggen til placering af striberne, og Tilslut ledningerne. For at undgå forvirring, brug blyant eller tape til let markere hver stribe, der vil blive malet. Ved hjælp af malerens tape, dække kanten af stribe, at du ikke vil maleri. Tryk fast langs kanterne af båndet til at forhindre maling fra utætte nedenunder.

Anden stribe

Male med en pensel eller små roller til at tilføje den anden farvevalg. Før du fjerner tapen, kigge efter nogen steder, der har brug for en anden frakke. Vent til malingen til at være næsten tør, og derefter forsigtigt trække båndet fra væggen.

Variationer

Striber på alle fire vægge kan være overvældende. Start med den ene væg og derefter træffe beslutning om at stoppe eller fortsætte maleri en anden væg. En anden mulighed er at bruge en stol jernbane til at bryde op i striber og vælg en farve til bunden halvdelen af rummet. En tredje mulighed er at variere bredden af striberne. Bruge en 2-tommer stribe på hver side af en 5-tommer stribe, f.eks. Dette kunne være udfordrende, men den færdige væg vil være din belønning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com