Maling behandlinger for Closet skydedøre

April 26

Maling behandlinger for Closet skydedøre

Closet skydedøre er en simpel ting, men hvis du male dem i flotte farver eller føje et strejf af tekstur, kan de være en stilfuld tilføjelse dit værelse indretning. Med alle innovationer i faux finish, kunne paint tekstur og farvevariationer, malet skydedøre ende med at blive en meget mere interessant end du nogensinde forventes.

Soveværelse Closet

Pynte dit soveværelse ved at male din closet skydedøre i en farve, der står i kontrast, men supplerer dit værelse. For eksempel, hvis dit værelse har neutrale brune toner, lyse ting op ved at male dit skab døre en dæmpet mursten rød. Tilføje en matchende dekorativt element andre steder i rummet, såsom pyntepuder med en antydning af samme farve, så de lyse døre er ikke alt for skarp i det neutrale område.

Hall skabet

Male din hall closet skydedøre i farver, der passer til farverne på din hallway vægge og gulve. Overveje en tone-on-tone imiteret texturering teknik. Hvis dine vægge er hvide, male døre i en cremet off-white, og anvende en sponging på teknik i samme farve hvid som dine vægge. For at gøre sponging på glasur, bland en del hvid maling med fire dele glasur. Anvende den på den tørre grundmaling med en havet svamp. Dyp i havet svamp i glasuren, gnides overskydende og ising det på.

Teen soveværelse

Hvis du har et sæt af træ skydedøre i en teenager soveværelse, anvende en faux denim finish på dørene. Male døre, hvid eller lys blå, og lad dem tørre. Gøre en blå-jean farve glasur med blå maling og klar glasur, én del maling til fire dele glasur. Bruge en rulle til at anvende glasur på den base coat, og køre en væg børste lodret over den våde glasur, oprettelse af tråd-lignende linjer i glasuren. Gentag processen med væggen børste, flytte vandret med penslen, mens glasuren er stadig våd. Altid holde en våd kant når anvender dette finish. Se ressourcer for flere oplysninger.

Børneværelse

Overveje at male den udvendige skydedør i dit barns soveværelse med en frakke af tavle maling. Din skydedøre behøver ikke at være lavet af træ for denne maling til at holde sig til overfladen. Spørg dit barn til at hjælpe dig med at male det, for nogle familie sjov. Køb et sæt af våd-kridt eller tør kridt markører, og fortælle ham at skabe nogle kunst på sin closet døre, når malingen er tør.

Farvning og Stenciling

Hvis du har uafsluttede træ skydedøre, finde en stencil mønster du kan lide og anvende det til træ. Overveje en botanisk tema. Spray på ryggen af stencilerne med klæbemiddel til at holde dem fra at flytte, mens du anvender plet omkring dem. Når du er færdig med farvning, lad pletten tørre og fjerne stencil for at afsløre mønster nedenunder. Coat hele overfladen med en klar polyurethan, at forsegle både unstained og unstained områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com